Title of a News Article

Başkan Atilla esnaftan evet istedi

.

Başkan Atilla esnaftan evet istedi
banner206

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, referandum çalışmaları kapsamında Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Güntekin'le beraber çarşı esnafını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Atilla, referandumda evet için destek istedi. Gençlik Kollarının hazırlamış olduğu Evet gazetesini de esnafa takdim eden Başkan Atilla, "İnşallah sandıkları patlatacağız, ülkemizi güzel yarınlara taşıyacağız" dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı'nı da ziyaret eden Başkan Atilla, "Bugün esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettik. İlçe Başkanımızla Beraber Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı'na geldik. Kooperatif Başkanı Ahmet Kaya beyi ziyaret ettik. Referandum üzerine sohbet ettik. Kooperatif Başkanımız referandumda evet diyeceklerini ve bunun bir memleket meselesi olduğun söylediler. Ayrıca Ceylanpınar'ın kanaat önderlerinden Mahmut Beşkat ve Hacı Recep Teke ağabeyimizde buradalar. Hepimiz referandum konusunda aynı görüşteyiz. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Güntekin de esnafı ziyaret ettiklerini belirterek, "Türkiye'nin geleceği için, dünyanın geleceği için evet diyoruz ve bu kapsamda ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Belediye başkanımızla beraber referandum çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diye konuştu.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Kaya ise Başkan Atilla ve İlçe Başkanı Güntekin'in ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Belediye başkanımız ilçemizde büyük başarılara imza attı, büyük değişikliklere neden oldu. Allah birliğimizi bozmasın. Bizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Esnaf camiası olarak kendilerinin yanındayız, her zaman kendilerini destekleyeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2017, 08:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195