Title of a News Article

Başkan Atilla, personeliyle iftarda buluştu

Başkan Atilla, personeliyle iftarda buluştu
banner206

Ceylanpınar Belediyesi tarafından çalışan personele iftar yemeği verildi. Belediye destek hizmetleri binası bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkan Menderes Atilla, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri, memurlar, belediye işçileri ile taşeron işçiler katıldı.

İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Atilla, bu mübarek ayda insanların arasında kardeşlik duygularının pekişmesini yüce Allah'tan dilediğini belirtti. Başkan Atilla, "Bu yüce ramazan ayı hürmetine Allah'u Teala vatanımızı ve tüm islam alemini fitne fesattan muhafaza eylesin." dedi.

Belediye personeli ile iftar yaptıklarını dile getiren Başkan Atilla, sözlerini şöyle sürdürdü: "Her gün ilçemizde Suriyeli kardeşlerimizde dahil olmak üzere yaklaşık bin kişiye iftar veriyoruz.  Bugün de ramazan ayını bir fırsat bilerek belediyede çalışan personelimizle bir araya geldik. Birlikte iftar ettik. Bundan dolayı çok mutluyum. Kendi ailem ile yaptığım iftardan daha çok mutluyum. Çünkü bugün belediye personellerimiz, belediye başkan yardımcılarımız, belediye meclis üyelerimiz ve taşeron işçilerimizle beraberiz. Aynı sofraya oturuyoruz. Hep birlikte bismillah dedik ve iftarımızı açtık. Allah'u Teala ramazanı hepimize hayırlı kılsın."

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2016, 23:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195