Title of a News Article

Başkan Ayhan akil gençleri evinde ağırladı

Başkan Ayhan akil gençleri evinde ağırladı
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan Akil Gençler Platformu Akçakale ve Harran ilçe üyeleriyle ile kendi evinde bir araya gelerek Akçakale’nin sorunları ve yapılacak olan projelerle ilgili gençlerle bilgi alış verişinde bulundu.

Belediye Başkanı Ayhan, yaklaşık 50 Akil Gençle kendi evinde bir araya gelerek Türkiye’nin, Bölgenin ve özelde Akçakale’nin geleceği konuştu. Yoğun mesaisinden dolayı gün içerisinde böyle geniş katılımlı ve her gelişmenin konuşulacağı bir toplantının mümkün olmadığını anlayan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan Gençleri Kendi evinde ağırlamak istedi. Başkan Ayhan’ın bu teklifini geri çevirmeyen Akçakale ve Harran Akil Gençler Platformu Üyesi yaklaşık 50 Genç Başkan Ayhan’la evinde bir araya geldi. Akil Gençler Platformu üyelerinin oldukça istekli ve de sorunlara hakim bir şekilde her konuyu sorması ve Başkan Ayhan’dan cevap alması toplantıyı en zevkli kılan kısım oldu.

Akil Gençler, Son günlerde bölgede yaşanan Terör olayları, Akçakale ve Harran da ki Suriyeli Mültecilerin sorunları, Akçakale ye yapılan ve yapılacak olan yatırımlar, İlçenin belli başlı sorunları, Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemine dair geniş katılımlı ve uzun süren bir istişare toplantısı yaptı. Gençlere vermiş olduğu değer ve önemim kendilerini çok mutlu etiğini söyleyen Akçakale Akil Gençler Platformu Başkanı Hüseyin Elçi;"Akçakale akil gençleri olarak bugün belediye başkanımız Abdülhakim Ayhan'ı ziyaret ettik. Bize bu değerli zamanını ayırdığı için kendisine teşekkür ederiz. Bizlere şimdi ve daha önce verdiği desteklerden dolayı akil gençler platformu üyeleri adına ben tekrar teşekkür ederim." Dedi.

Düzenlenen İstişare toplantısı sonrası Gençlere birlik ve beraberlik mesajı veren Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise; "Bugün hem Harran hem de Akçakale Akil gençleri bizlere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiler. Güzel muhabbet oldu, fikir alışverişinde bulunduk. Tabi ki biz Akçakale Harran'ı bir birinde ayırt edemiyoruz ikisini birleşik ilçe olarak görüyoruz. Harran'dan gelen arkadaşlarımızla Harran'ın sorunlarını konuştuk hem de Akçakaleli akil gençlerle bizim göremediğimiz sorunları da bizlere aktarmış oldular. Gençlere har zaman olduğu gibi desteklerimiz aralıksız devam edecektir. Ben tekrar ziyaretlerinden dolayı bizleri ziyaret eden bütün gençlere teşekkür ederim. Program sonunda birlik, beraberlik ve ülkemizin son günlerde içinde bulunduğu terör olaylarının son bulması ümidiyle Belediye Başkanı Ayhan'ın Öz Çekimiyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2016, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195