Title of a News Article

Başkan Baydilli destek turunda

.

Başkan Baydilli destek turunda
banner206

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasında evet oyuna destek için Akziyaret ve Tülmen kırsal mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması ile ilgili destek turlarına devam ediyor. Seçim çalışmalarının başladığı günden itibaren vatandaşlarla bir araya gelerek anayasada yapılacak olan değişiklikleri ve yeni sistemi anlatan Başkan Baydilli, ilçeye bağlı Akziyaret ve Tülmen kırsal mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek halk oylamasında evet oyu için destek istedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye Akziyaret kırsal mahallesinde yaptığı ziyarette Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Hilvan İlçe Başkanı Hanif Düzme,  Belediye Meclis Üyeleri ile il ve ilçe teşkilatı üyeleri eşlik etti.

Akziyaret mahallesinin çok partili döneme geçişinden bu yana her zaman devletinin ve milletinin yanında yer aldığını kaydeden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Bu halk oylamasında inanıyorum ki Akziyaret yine gereğini yapacak ve evet oylarının rekor kırdığı mahallemiz olacaktır” diye konuştu.

 Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise halk oylamasının ülke için öneminden bahsederek, kırsal mahallelerin de yeni sistemle daha da kalkınacağını, ülke olarak önemli  adımlar atılacağını dile getirdi. Beyazgül, kırsal mahalle ziyaretine kendisini davet eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

 Akziyaret’ten sonra Tülmen kırsal mahallesini de ziyaret eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, mahalledeki vatandaşlar tarafından karşılanırken, bir süre vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi. Başkan Baydilli, Şanlıurfa’nın devlet nezdinde önemli bir yeri bulunduğuna dikkat çekerek kalkınma anlamında devletin desteğinin her zaman Şanlıurfa’nın yanında olduğunu belirtti.

Tülmen kırsal mahallesindeki ziyarette Başkan Baydilli’nin yanı sıra AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Belediye Meclis üyeleri ile Ak Parti Karaköprü İlçe teşkilatı da hazır bulundu.

Tülmen ziyaretinde Başkan Baydilli, 18 Mart Çanakkale Şehitleri günü anısına 11 Nisan Şanlıurfa'nın kurtuluş savaşında şehit olan H.Ahmet Rastgeldi için köyün büyüklerinden Hacı Mustafa Elçi'ye Kur'an-i Kerim, mahalle muhtarına da Türk bayrağı hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2017, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195