Title of a News Article

Başkan Baydilli ödüllendirdi

.

 Karaköprü Belediyesi ile Başarı ve Kalkınma Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği “Baharda çocuklar bilgi açıyor” adlı bilgi yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirdi. Ödül töreninde konuşan Başkan Baydilli, “İnanmak başarmanın yarısıdır” dedi.

Şanlıurfa’nın Merkez Karaköprü İlçe Belediyesi ile Başarı ve Kalkınma Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği “Baharda çocuklar bilgi açıyor” adlı bilgi yarışması için ödül töreni düzenlendi.

Karaköprü Belediyesi Konferans salonunda düzenlenen ödül törenine; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, Karaköprü İlçe Müftü Yardımcısı, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, yarışmaya katılan okulların idarecileri ile öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Ödül töreninde konuşan Başarı ve Kalkınma Derneği Başkanı, Aysel Bilir, “4. Sınıfında okuyan öğrenciler arasında bilgi yarışması düzenledik. Düzenlediğimiz yarışmanın adı “Baharda çocuklar bilgi” açıyor”. Çocuklarımızın hepsi çok güzel bir performans gösterdi. 12 öğrencimiz ödül almaya hak kazandı. Burada önemli olan ödül değil. Birlik ve beraberlik içerisinde bir şeyler yapmaktı” dedi.

Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz ise, “Belediye Başkanımız alt yapı ve üst yapı çalışmalarına çok önem veriyor. Bunun yanında eğitime de çok önem veriyor. Birçok açılışta ve projede beraberiz. Kendisine eğitime verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.  4. Sınıfta okuyan öğrencilerimiz arasında güzel bir yarışma oldu. Yarışmaya katılan her öğrenci bizim için birincidir. Dereceye girmesinden çok önemli olan katılmasıdır. Şuanda TEOG’da Türkiye ortalamasını yakalamışız. Hatta Matematik alanında Türkiye ortalamasının üzerine çıkmışız. Bilgi yarışmasında emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Başkan Baydilli: “Bizim için hepinizi kıymetlisiniz”

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise şunları söyledi:

 “Karaköprü Belediyesi ile Başarı ve Kalkınma Derneğinin ortaklaşa düzenlediği bu programda bu değerli çocukların gerçekten bu şehrin gerçek sahipleri olduğunun bu şehri sahiplenmeleri adına bu gibi sosyal aktivitelerde bulunuyoruz. Ve bulunmaya da devam edeceğiz.  Karaköprü Belediyesi olarak her alanda çalışmalar yapıyoruz. Belediyenin görevleri, yol, kaldırım ve park yapmakla yetmiyor. Biz kalkınmayı sadece betonarme şeklinde yaparsak, insana ve çocuklara olan yatırımı aksatırsak başarıya ulaşamayız. Bizim için hepinizi kıymetlisiniz. Bu programa ön ayak olduğu için Başarı ve Kalkınma Derneğine teşekkür ediyorum”

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Düzenlenen bilgi yarışmasında 1’lik elde eden öğrencilere hediyelerini Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli verdi.

Bilgi yarışmasına katkılarından dolayı, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye, Başarı ve Kalkınma Derneği Başkanı Aysel Bilir plaket taktim etti.

Ödül töreni toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2016, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195