Title of a News Article

Başkan Baydilli’den yaşlılara vefa örneği

.

Başkan Baydilli’den yaşlılara vefa örneği
banner206

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle 80. Yıl Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan ziyaret ederek günlerini kutladı.

Karaköprü Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Hayat Ağacı' projesi kapsamında Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle yaşlıları ziyaret ederek vefa örneği gösterdi.

Karaköprü'de bulunan 80. Yıl Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlıları ziyaret eden Başkan Baydilli'yi gören yaşlılar büyük mutluluk yaşarken, kendilerini unutmadığı için Başkan Baydilli'ye teşekkür ettiler.

Ziyaretten sonra yaşlılarla yemekte bir araya gelen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yaşlılarla bir süre sohbet etti. Başkan Baydilli'ye yemekte Karaköprü İlçe Kaymakamı Ahmet Yıldız da eşlik etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yaşlılarla bir araya gelerek hasbıhal ettiklerini ifade ederken, yaşlıların kıymetinin bilinmesi ve dualarının alınması gerektiğini dile getirdi.

Başkan Baydilli, "Yaşlılar Haftası nedeniyle yaşlıları ziyaret ettik, onlara karanfil dağıtarak bir nebze olsun moral vermek istedik. Daha sonra yaşlılarımızla yemekte bir araya gelerek güzel bir gün geçirmelerini sağlamak istedik ve Karaköprü Kaymakamımızla birlikte yaşlılarımızın yanında olduk. Yaşlılarımızdan sadece dua talep ediyoruz, onlar bizim olmazsa olmazımızdır. Onların duasıyla daha güzel ve yaşanılabilir bir Türkiye, Ortadoğu diliyorum. Yaşlılarımızın haftasının kutlu olmasını diliyorum, hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

Yaşlılar haftasında böyle bir program düzenlediği için ve yaşlıları unutmadığı için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür eden Karaköprü İlçe Kaymakamı Ahmet Yıldız, kültürümüzde yaşlılara saygının önemli olduğunu söyledi.

Kaymakam Yıldız, "Biz yaşlılarımıza saygı göstermezsek yarın biz yaşlandığımızda bize de saygı gösterilmez.  Bu yüzden biz de Karaköprü Belediyemiz ile birlikte evde yaşlı bakımı ile ilgili bir proje hazırladık. Projeyi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na sunduk. Projemizde yaşlılarımızın evine personel gidip bakımını, temizliğini ve yemeğini yapacak. Bunun yanında anket çalışmasıyla sorunları tespit edilecek. Projemiz onaylandıktan sonra en kısa zamanda çalışmalara başlayacağız" diye konuşurken yaşlılar haftasını kutladı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, rehabilitasyon merkezini ziyareti sırasında yaşlılara karanfil ve hediye dağıttı.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2017, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195