Title of a News Article

Başkan Bayık, esnafları ziyaret etti

31 Mart yerel seçimlerinin AK Parti Hilvan Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı olan Aslan Ali Bayık, İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Gençlik Kolları Başkanı Serhat Becel ve Meclis üyeleriyle esnaf ziyaretinde bulundu.

Başkan Bayık, esnafları ziyaret etti
banner206

 

Bayık, ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyip kendileri ile sohbet etti. Beraberindekilerle beraber STK'ları da ziyaret edip Bayık 'Hilvan'da, belediyecilik noktasında yapmış olduğumuz hizmetler sonucu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Hilvan Belediye Başkan Adaylığı tekrar bize tevdi edildi. Bize verilen bu görevi daha önce de olduğu gibi layıkıyla yerine getirme gayreti içinde olacağız. Bugüne kadar yatığımız tüm hizmetler göz önündedir ve yapılanlar aynı şekilde yapacaklarımızın teminatı olacaktır. Hilvan'a yakışır yeni projelerimizle vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz' dedi.

Esnaf ziyaretini Başkan Bayık ile birlikte gerçekleştiren AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir ' Ak adayımız ile birlikte esnaf, STK ve vatandaşlarımızı ziyaret edip taleplerini aldık. Hep birlikte yeni hizmetlerle Hilvanlı hemşerilerimize hizmet edeceğiz. Tüm esnaflarımıza hayırlı ve bereketli işler diliyorum' şeklinde konuştu.

Yapılan ziyaretlerde büyük ilgiyle karşılaşan Bayık'ı destekleyeceklerini belirten esnaf 'Şimdiye kadar halk arasında gördüğümüz, vatandaşın acı ve sevinçli gününde yanında olan Aslan Ali Bayık'ı seviyor ve destekleyeceğiz' dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2019, 16:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195