Title of a News Article

Başkan Bayık'tan Engelliler Derneğine Ziyaret

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Engelliler Derneği Hilvan Şubesini ziyaret etti.

 

Dernek başkanı Ömer Faruk Köylü'yü ziyaret eden belediye başkanı Aslan Ali Bayık, sadece bugüne özel değil her zaman için engellilerin yanında olacaklarını ifade etti.

Bayık;

'Engelli olmak hiçbir zaman eksiklik değildir ve eksiklik olarak görülmemelidir. Toplumun bütünlüğünü sağlamak için engelli kardeşlerimizin en büyük ve en önemli halka olduğunun bilincinde olmalıyız. Eğer onlar için bir şeyler yapmak ve önündeki engelleri kaldırmak istiyorsak, toplumun kalkınmasında üretime katılmalarını sağlamalıyız. Böylece bu bütünlüğü sağlamış oluruz" dedi.

Belediye olarak imkanlar dahilinde her zaman engellilere destek olduklarını ifade eden Bayık, "Belediye olarak toplumsal birlik ve beraberliğin canlı kalması için elimizden gelen her türlü desteği yapmaya gayret ediyoruz. İnşallah bundan sonra da bu desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz.Bu vesileyle dünyadaki bütün engelli kardeşlerimizin 3 Aralık dünya engelliler gününü kutlar, mutlu ve huzurlu olmalarını dilerim" dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2014, 16:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
hilvan hizmetkarı
hilvan hizmetkarı - 9 yıl Önce

sayın başkanımız daima bize hizmet yapıyor bize bakıyor her türlü yardım yapıyor bize allah yardımcısı olsun aslan ali bayık seviyoruz

SIRADAKİ HABER

banner195