Title of a News Article

Başkan Canpolat’tan öğrencilere müjde!

Başkan Canpolat’tan öğrencilere müjde!
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, katıldığı bir programda Harran üniversitesi Aşçılık bölümünden birincilikle mezun olan öğrencilerin, Şanlıurfa’nın yöresel lezzetlerinin sunulduğu Göbeklitepe Gastronomi Merkezinde istihdam edileceğini kaydetti.

Haliliye Belediye başkanı Mehmet Canpolat’tan istihdama yönelik bir adım daha geldi.

Başkan Mehmet Canpolat’ın vizyon projelerinden biri olan Göbeklitepe Gastronomi Merkezi, geçtiğimiz aylarda hizmete açıldı. Şanlıurfa’ya özgü birbirinden lezzetli 90 çeşit yöresel lezzetin sunulduğu Gastronomi Merkezi, nezih ortamıyla vatandaşların gözde mekanlarından biri haline geldi.

Başkan Mehmet Canpolat da, dün akşam katıldığı bir programda Harran üniversitesi Aşçılık bölümünden mezun olan öğrencilerin Göbeklitepe Gastronomi Merkezinde istihdam edileceğini duyurdu. Başkan Mehmet Canpolat, “Harran Üniversitesiyle protokol imzalıyoruz. Yine bir müjdeyle devam edeyim. Önümüzdeki sene, Harran Üniversitesi Aşçılık bölümünden birincilikle mezun olan öğrencileri Gastronomi Merkezimizde istihdam edeceğiz. Hedefimiz ticaretten daha ziyade, orada istihdam yaratabilmek” dedi.

Başkan Mehmet Canpolat’ın bu açıklaması, kamuoyunda Takdirle karşılandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195