Title of a News Article

Başkan Çiftçi, gençlerle buluştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki kurslardan yararlanan gençlerle buluştu. Gençlerden gelen talepleri dinleyen Başkan Çiftçi, daha güzel ve daha yaşanabilir bir Şanlıurfa çabası içerisinde olduklarını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ahmet Yesevi Kadın Kültür Merkezi ile Topdağı Kadın Kültür Merkezi'ni ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi. Gün içerisindeki ziyaretlerine ilk olarak Ahmet Yesevi Kadın Kültür Merkezi ile başlayan Başkan Nihat Çiftçi, burada küçük kursiyerlerin düzenlediği sergiyi gezdi. Beraberinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Emin Özçınar ile birlikte sergilenen eserleri yakından inceleyen Başkan Çiftçi, tablolar hakkında bilgiler aldı. Başkan Çiftçi ve beraberindekiler daha sonra merkezdeki konferans salonuna geçti. Salon girişinde öğrencilerin tezahüratları ile karşılanan Başkan Çiftçi, burada yaptığı konuşmasında Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarında genç nüfusu dikkate alarak yatırımlar yaptığını söyledi.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ, "DAHA İYİ BİR ŞANLIURFA ÇABASI İÇERİSİNDEYİZ"

Şehrini ve gençlerini düşünen kadroların özverili çalışması ile gelecek nesillere daha güzel bir Şanlıurfa sunmanın çabası içerisinde olduklarını aktaran Başkan Çiftçi, "Daha önceleri Urfa'da havuz yoktu, çocuklarımızın top oynayabileceği, halkımızın gidip rahat nefes alabileceği ve yine bu parklarda çocuklarımızın eğleneceği oyun gurupları yoktu. Şanlıurfa artık gelişti. Halkına hizmet eden, vatandaşını düşünen ve en önemlisi geleceğe yönelik yatırımları hayata geçiren bir ekip var. Şehrini düşünen bu ekip çalıştı ve siz şimdi çocuklarımız Allah'a şükürler olsun ki imkan sahibi oldu. Büyükşehir Belediyemiz sporda da, gençlikte de kendini hissettirmeye başladı. Şuan Ahmet Yesevi Mahallesinin gençlik merkezi, spor merkezi ve kadın destek merkezi var. Şimdi de bölgeye çok büyük bir park ve yüzme havuzu yapılıyor" dedi. Ardından çocuklardan gelen talepleri dinleyen Başkan Çiftçi, kurslarda eğitim alan gençlere yönelik lisans çalışmasının sürdüğünü söyledi. Çocuklarla fotoğraf çekiminin ardından Başkan Çiftçi, bu kez Topdağı Kadın Destek Merkezi'ne geçti.

 

KADINLAR BAŞKAN ÇİFTÇİ'Yİ ZILGITLARLA KARŞILADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi'nin de katıldığı Topdağı Kadın Kültür Merkezi ziyaretinde ise kursiyer kadınlar, Çiftçi çiftini alkış ve zılgıtlarla karşıladı. Burada kadınlarla sohbet ederek devam eden eğitimler hakkında bilgiler alan Başkan Çiftçi, kadının sosyal yaşama daha da katılım sağlayabilmesi için eğitim çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Merkezdeki çocuklara hediyeler veren Başkan Çiftçi, gün içerisindeki programlarına devam etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2016, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195