Title of a News Article

Başkan Çiftçi ŞUBSEB'in konuğu oldu

.

Başkan Çiftçi ŞUBSEB'in konuğu oldu
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Bağımsız STK'lar Birliği, (ŞUBSEB)'in Aralık ayı toplantısının konuğu oldu. Başkan Çiftçi buluşmada STK'ların taleplerini değerlendirdi.

Şanlıurfa'nın sorunlarının ele alındığı istişare toplantısında, Eski Sanayi Sitesi'nin başta olmak üzere kent genelinde kentsel dönüşüm gibi konular ele alındı. Burada sorunları ve çözüm önerilerini STK Başkanlarından dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, sorunların çözülmesi için elinden gelen çalışmaları en kısa sürede yapacağını belirtti.

Birlik ve beraberliği içerisinde kentin sorunlarına çözüm ürettiklerini belirten Başkan Çiftçi: "Birlik ve beraberlik içerisinde olmak güzel. Sizleri bir arada görmek bizleri de mutlu ediyor. Şehrimizle ilgili iyi niyetli yaklaşım gösteriyoruz. Sorunları adım adım çözmeye yönelik çalışmalarımız ve niyetimiz var. İnşallah bu durum Urfa'nın gelişime katkı sunar" dedi.

Nüfus baskısıyla hızlı büyüyen bir şehir olduklarını belirten Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa hızlı büyüyen ve dinamik bir şehir. Nüfusu hızla arttı. Bizde konularımızı bir bir çalışıyoruz. Böyle esnaf kardeşlerimizle şehriyle ilgili, alanıyla ilgili, örgütüyle ilgili sorunları dinlemekten memnuniyet duyuyoruz. Anlattığını konular bizimde gündemimizde olduğu için gündemimiz aynı. Milletimize hizmet etmek için gündem oluşturuyoruz" diyerek STK temsilcileriyle birlikte olmaktan memnuniyetini dile getirdi.

Toplantıya katılımlarından dolayı Başkan Çiftçi'ye teşekkür eden Şanlıurfa Bağımsız STK'lar Birliği (ŞUBSEB) adına konuşan S. S. Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Mustafa Aslan, kentin sorunlarına çözüm noktasında gayret gösteren başkan Çiftçi'ye teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2016, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195