Title of a News Article

Başkan Ekinci, esnafla biraraya geldi

.

Başkan Ekinci, esnafla biraraya geldi
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, çarşı esnafını ziyaret ederek, esnafın sıkıntılarını dinleyip, esnafla beraber bereket duası yaptı. Pazar günü yapılacak seçimlerde esnafın desteğini de isteyen Başkan Ekinci’ye bölge esnafı da tam destek sözü verdi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, rutin mahalle ve esnaf gezilerine ara vermeden devam ediyor. Referandum seçimine 2 gün kala çalışmalarını ara vermeden sürdüren Başkan Ekinci çarşı esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulunup, yapılacak olan seçimlerde destek istedi. Pazar günü yapılacak halk oylamasında esnafa neden 'Evet' denilmesini de anlatan Başkan Ekinci, daha sonra esnafla birlikte birlik, beraberlik ve bereketli kazanç için dua etti. Bölge esnafıyla sık sık bir araya gelen ve talepleri birinci ağızdan da dinleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, esnaf tarafından kendisine iletilen taleplerinde çözümü için talimat verdi. Sabahın erken saatlerinde başlayan esnaf ziyaretinde esnafın ilgisiyle karşılaşan Başkan Ekinci, esnafa 16 Nisan’da yapılacak seçimlerin önemini de anlattı. Esnaftan tam destek sözü de alan Başkan Ekinci,” Esnaf ziyaretlerimiz sık sık devam edecek. Talepleri birinci ağızdan almayı sürdüreceğiz.” Dedi.

16 Nisan’da çıkacak olan güçlü ‘Evet’ ile esnafın da yüzünün güleceğini belirten Başkan Ekinci, ‘’Bir Cuma gününde yine esnaflarımızla bir aradayız, esnaflarımızla beraberiz. Özellikle ülkemizin son durumu ile ilgili düşünceleri bizim açımızdan çok önemlidir. Esnaflarımız her şeyin farkındadırlar. 16 Nisan’ın ne anlama geldiğini çok iyi biliyorlar, bunu ifade ediyorlar. 16 Nisan’da çıkacak bir EVET ile esnaflarımızın yüzünün güleceğini hep ifade ediyorlar. Bundan sonraki süreçte de esnaflarımızın arasında olup, dertlerini, sıkıntılarını birinci ağızdan dinlemeye devam edeceğiz.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2017, 18:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195