Title of a News Article

Başkan Ekinci müjdeleri sıraladı

Başkan Ekinci müjdeleri sıraladı
banner206
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yaptığı görüşmenin ardından müjdeleri açıkladı.
Başkan Ekinci, geçtiğimiz günlerde bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştü.
Başkan Salih Ekinci, Bakan Murat Kurum ile yaptığı görüşmede Viranşehir’de yapılacak projelerle ilgili destek istemişti.
Görüşmenin ardından ‘Viranşehir’e çok güzel müjdelerle geliyoruz’ diyen Başkan Ekinci, bugün o müjdeleri açıkladı.
CURCUP DERESİ ‘MİLLET BAHÇESİ’ OLACAK
Curcup Deresinde yapılacak Millet Bahçesinin seçim vaatlerinin arasında bulunduğunu hatırlatan Başkan Ekinci, İlçe Halkına verdiği sözü yerine getirmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Başkan Ekinci, Curcup Deresinde 142 Bin Metre Kare alan üzerinde yapılacak Millet Bahçesinin Bakan Murat Kurum’un onayından geçtiğini ve yapım çalışmalarına çok kısa bir sürede başlanacağını söyledi.
HÜRRİYET MAHALLESİNİN TAPU SORUNUNU ÇÖZÜYORUZ
Bakan Kurum’dan aldığı sözle Yılan hikayesine dönen Hürriyet Mahallesi tapu sorununu çözüyoruz diyen Başkan Salih Ekinci, Vatandaşların tapularının çok kısa sürede dağıtılacağının müjdesini vererek, mahalle sakinlerine şimdiden hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.
ÜÇ MAHALLEDE KENTSEL DÖNÜŞÜM
Yine seçim vaatlerinden biri olan kentsel dönüşüm çalışmalarının 3 mahallede yapılacağının müjdesini veren Başkan Salih Ekinci; “2,5 Milyon TL hibe desteği ile Kentsel dönüşüm çalışmalarına başlıyoruz” Dedi.
ARAÇ FİLOMUZU GÜÇLENDİRİYORUZ
Seçim öncesi verdiği vaatleri bir bir yerine getirdiklerini ve getirmeye devam edeceklerini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Salih Ekinci, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 1 Adet çöp sıkıştırma, 1 Adet yol süpürme aracı ile 400 Adet Çöp Konteyneri sözü aldığını kaydetti.
Müjdeli haberlerin devam edeceğini söyleyen Belediye Başkanı Salih Ekinci, Tek sevdasının sevdalı olduğu ilçesine ve halkına hizmet etmek olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2019, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195