Title of a News Article

Başkan Ekinci, müjdeyi Ankara'dan verdi

Başkan Ekinci, müjdeyi Ankara'dan verdi
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Halkına daha iyi hizmet verebilmek adına ilçeye iki hizmet aracı kazandırdı.

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve aynı zaman İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Kadir Topbaş ile bir süre önce görüşen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yaptığı girişimler sonucu Eyyübiye ilçesine hizmet adına 2 yeni araç tahsis ettirdi.

Ankara'da gerçekleşen görüşme sonrası araçları kontrol eden Başkan Ekinci, Eyyübiye ilçesine bir adet morg görevini gören tam donanımlı cenaze aracı, bir adette kırsalda kullanılmak üzere çöp arabası kazandırmayı başardı.

Altındağ Belediyesi Fen İşleri Kampüsü'nda gerçekleşen araç hibe töreninde, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Kadir Topbaş, sınırlarında Suriyeli mültecileri barındıran 22 belediyeye araç desteği sağladı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci yaptığı yazılı açıklamasında; "Eyyübiye, Şanlıurfa'nın en büyük ilçesi, bu nedenle yükümüz ağır. Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Kadir Topbaş'ın bizlere sağladığı bu araçlar sayesinde daha iyi hizmet vereceğiz. Hibe edilen iki araç şimdiden ilçemize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

İlçeye kazanılan 2 araç yarın Şanlıurfa'da olacak ve hizmet vermeye başlayacak. 

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2015, 12:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
MUSTAFA ATAY
MUSTAFA ATAY - 9 yıl Önce

MİLLETİMİZ İÇİN FAYDASİ OLAN HER ŞEY KİM KATKİDA BULUNA BİLİRSR ALLAH (c.c) ONDAN RAZİ OLSUN.

SIRADAKİ HABER

banner195