Title of a News Article

Başkan Ekinci, Tecrübelerini Aktardı

.

Başkan Ekinci, Tecrübelerini Aktardı
banner206
 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, katıldığı Turgut Özal Meslek Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelerek, onlara eğitim öğretim yıllarını, yaşamış olduğu zorlukları ve hayatı boyunca aldığı tecrübeleri anlattı.

Urfa Ticaretliler Derneği Başkanı Eğitimci-Yazar Niyazi Kocadağ’ın daveti üzerine Turgut Özal Meslek Lisesi’nde düzenlenen ‘Tecrübe’ adlı konferansa katılarak söyleşide bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, liseli öğrenciler tarafından coşkuyla karşılandı. Futbol Tribünlerini andıran karşılamada sunuculuk yapan Ticaretliler Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Bakan öğrencilerle organize bir şekilde Başkan Ekinci’ye tezahüratlarında bulundu.

 

Coşkulu karşılama sonrası Başkan Ekinci, öğrencilerin yakın ilgisinden dolayı iyi bir şekilde deşarj olduğunu ifade etti.

 

Konferansta açılış konuşması yapan Turgut Özal Meslek Lisesi Okulu Müdürü Tahir Uluç ve Urfa Ticaretliler Derneği Başkanı Niyazi Kocadağ, Başkan Ekinci’ye buraya geldikleri için teşekkürlerini ilettiler.

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yapılan açılış konuşmalarının ardından öğrencilerin karşısına geçerek ‘tecrübe’ adlı söyleşine başladı.

 

Yaklaşık 2 saat süren söyleşide Başkan Ekinci şunları söyledi; “Öncelikle bizleri buraya davet edip, öğrenci kardeşlerimizle buluşturan dernek yöneticilerine teşekkür ediyorum. Şimdiki öğrencilerin eğitim hayatını görünce ne kadar şanslı olduklarını belirtmek istiyorum. Bizlerin zamanın da çok zor şartlar altında eğitim görülüyordu. Kimi zaman okula gelirken, çoğu zaman da çalışmak zorunda kalıyorduk. O yüzden öğrenci kardeşlerimizin gelişen, teknolojiden ve eğitim sisteminden faydalanmalarını istiyoruz. Bizlerde eğitim konusunda elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.’’ Dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2016, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195