Title of a News Article

Başkan Ekinci’yi duygulandıran ziyaret

 Başkan Ekinci’yi duygulandıran ziyaret
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yeni belediye binasında hizmete başladıkları günden beri,  kendisine ziyaretlerde devam ediyor. Şanlıurfa Bedensel Engelliler Derneği üyeleri Başkan Ekinci’ye gerçekleştikleri ziyarette duygusal anlar yaşandı.

Şanlıurfa Bedensel Engelliler Derneği üyelerinin Başkan Ekinci’ye gerçekleştirmiş olduğu ziyaret makamda değil, bina önünde gerçekleşti. Engelli Dernek üyelerinin makama çıkamaması Başkan Ekinci’nin Belediye binası önünde yanlarına gitmesine neden oldu. Bedensel Engelli Kardeşlerini Bazı meclis üyesi arkadaşları ile birlikte belediye binası önünde karşılayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada kendini ziyaret eden engelli kardeşleriyle birlikte bir süre sohbet edip sorunlarını dinledi.

Yapılan ziyarette Şanlıurfa Bedensel Engelliler Derneği adına konuşan Veysi Fırat, ‘Başkanımız Mehmet Ekinci’ye güvenimiz tam, yapacakları hizmetlerde kendisine destek veriyoruz. Çalışmalarında da başarılar diliyoruz.’ dedi.

Bedensel Engelliler Derneği adına Veysi Fırat Eyyübiye Belediye Başkan Mehmet Ekinci’ye teşekkür plaketi takdim etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise kendisini ziyaret engelli kardeşlerine teşekkür ederek, ‘Onların sorunlarını projeler halinde bizlere sunmaları, bu projelerinde Eyyübiye Belediye tarafından gayretlik kazandırılacağını ifade etmiştik. Bu seçimler sonrasında tebrik ziyaretleri de çeşitli kesimlerden vatandaşlar tarafından devam ediyor. Biz tabi seçimin hemen akabinde işe koyulduk şuana kadar epey yol kat ettik. Bu süre zarfı içerisinde birçok sivil toplum kuruluşu bizleri ziyaret etti fakat beni en çok duygulandıran engelli kardeşlerimizin ziyaretiydi. Hepimizin bildiği gibi hepimiz birer engelli adayız. Bu bilinçten hareket ediyor, engelli kardeşlerimiz için çalışmalarımızda devam ediyor. Engelli kardeşlerimizin bizlere getireceklere talepler anında karşılık bulacaktır.’ ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin Engelli kardeşleriyle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.  

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2014, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195