Title of a News Article

Başkan Ertekin "Ortak Amacımız İlimize Hizmet Olmalıdır"

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Temsilciliği üyeleri, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E.Sabri Ertekin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Konuşan Başkan Ertekin "Ortak amacımız ilimize hizmet olmalıdır" dedi.

Başkan Ertekin
banner206

Gerçekleşen ziyarette ASKON Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin, Başkan Yardımcıları Cemal Demir, Abdulvahap Genç, İbrahim Çiftçi, Yönetim Kurulu Üyeleri M.Recep Uğur ve Murat Şahin hazır bulundu.

ASKON temsilcileri, Şanlıurfa’da gerçekleştirilmesi planlanan iş ve istihdam alanları ve ilimizin mevcut potansiyelleri konusunda Başkan Ertekin ile bir süre sohbet etti. ASKON Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin, ASKON’un kuruluş amaçları hakkında bilgi vererek  ASKON’un sorunlara çözüm üreten bir kuruluş olduğunu söyledi. Başkan Orhan Şahin istihdamı artırmaya yönelik faaliyet içerisinde bulunduklarını da dile getirerek, Şanlıurfa’nın potansiyellerini arttırma çabası ve gayreti içerisinde olacaklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin ise ASKON temsilcilerine 2023 yılı hedefleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Başkan Ertekin, ilimizin Potansiyelinin sadece %50’si kullanılsa dahi, 2023 yılındaki kişi başı 25 Bin Dolar Milli Gelir hedefine, ulaşılabileceğini ifade etti. Başkan E.Sabri Ertekin konuşmasına şöyle devam etti: “Şanlıurfa’lılar olarak ortak amacımız ilimize hizmet ve ilimizin kalkınmasını sağlamak olmalıdır. Kendimize güvenmeliyiz, ortak akıl ile teknolojik imkânları kullanarak pazarını iyi seçtiğimiz ürünler üretmeliyiz ki rekabet gücümüz olsun. Siz değerli iş adamlarımızdan Şanlıurfa’da istihdamı artırmaya yönelik çalışmalar bekliyoruz. Bu hususta bizler elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2014, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195