Title of a News Article

Başkan Eyyüpoğu; 15 Temmuz'u unutmayacağız unutturmayacağız.

Başkan Eyyüpoğu; 15 Temmuz'u unutmayacağız unutturmayacağız.
banner206

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Milli Birlik Günü' dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Eyyüpoğlu mesajında 'o karanlık gecede en önde darbeye karşı, milletin ve demokrasinin yanında olanlardan olduk. Millet iradesine ve ülkemizi ele geçirmeye kalkışanların da daime karşısında olacağı.' dedi.

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Milli Birlik Günü' dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Eyyüpoğlu, açıklamasında o gece millete ve ülkesine sahip çıkmak için verdiği mücadelede Şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, Gazilerimizden de Allah razı olsun. Bir elimiz daima Gazilerimizin üzerinde olacak ve fedakarlıklarını hiç bir zaman unutmayacağız.' dedi.

Başkan Eyyüpoğu açıklamasının devamında hain FETÖ çetelerinin ve uzantılarının 15 Temmuz gecesi yapmak istedikleri darbeye karşı ülkesi için her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gibi hainlere karşı mücadeleye hazır olduklarını belirterek, o gece Şehit olan vatandaşlara Allah'tan rahmet dilerken, desteklerinin daima Gazilerin yanında olduğunu vurguladı.

'o gecede ilk ve en önde darbeye karşı olanlardan olmaktan gurur duyduk'

Başkan Eyyüpoğlu açıklamasının devamında şöyle konuştu; 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenen hanin darbe grişimine karşı durmak için sokağa çıkıp mücadeleye ilk katılardan olmaktan hep onur duyduk. milletimiz ve ülkemiz için her türlü fedakarlığa ve hain mihraklara karşı durmaya hazır olduğumuzu tekrar söylemek isterim. Türkiye olarak tarihte eşine zor rastlanır bir hainlikle karşı karşıya kalmıştık. Bu belayı defederek, bizlerin ve gelecek nesillerin ibret alacağı bir dönem yaşadık. Bu yüzden alçak FETÖ ve destekçilerine karşı yürütülen mücadelede daima devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu da belirtmek isterim. milletin silahlarını millete çevirenleri bu millet hiç bir zaman affetmeyecektir. Trük Silahlı Kuvvetleri elindeki F16'ları, tankları, helikopterleri ve her nevi ağır silahı sokağa çıkarıp halkını vuran bir zihniyeti kim affedeblir ki. Bu bilinçle millet olarak daima uyanık ve her türlü tehdide karşı hazır olmamız gerektiğini de gördük. Yüz yılı bulan bir sürede olgunlaştırdığımız bugünlere getirdiğimiz demokrasimizi çiftçiler olarak kimselere yedirmeyiz. Bu doğrultuda 15 Temmuz ihaneti ve darbe girişimini asla unutmayacağız ve unutturmayacağız.'

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2018, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195