Title of a News Article

Başkan Kuş Eyyubiye'yı Bayraklarla Donattı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla esnaf ve vatandaşlara bayrak dağıttı. Başkan Kuş,"İlçemizi bayraklarla donatıyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Kuş Eyyubiye'yı Bayraklarla Donattı
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ilçe genelinde esnaf ve vatandaşlara bayrak hediye etti. Başkan Kuş, Eyyubiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen proğramda beraberinde AK Parti Eyyubiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Eyyubiye Belediye Meclis Başkanvekili Ahmet Kenan Kayral, Eyyubiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarlarıyla birlikte ilk olarak Eyüp Peygamber caddesindeki esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Esnafa hayırlı işler temennisinde bulunup, bayrak hediye eden Başkan Kuş, Cumhuriyet Bayramının coşku içinde geçmesi için esnaf ve vatandaşlara bayrakları evlerinin balkonuna ve işyerlerine asmalarını istedi. Daha sonra SSK caddesi, Akşemsettin ve Direkli bölgesine geçen Başkan Kuş, burada da hem bayrak dağıtıp, Cumhuriyet Bayramını kutladı hem de esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyip anında çözümler üretti. Başkan Kuş'a yoğun ilgi gösteren ve Başkan Kuş'un kendilerine hediye ettiği bayrakları alıp öpen esnaflar Başkan Kuş'a da anlamlı hediyeden dolayı teşekkür etti. 

Büyük mücadele sonucu elde edilen Cumhuriyet Bayramının 96. Yılını coşku içinde geçirdiklerini belirten Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş," 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bize bu bayramı armağan eden başta aziz şehitlerimize, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e ve silah arkadaşlarına şükran borçluyuz.

Onlar bu vatan ve bizler için mücadele ettiler. Bu topraklari bize hediye ettiler. Biz de Cumhuriyetin 96. Yıldönümü münasebetiyle esnaf kardeşlerimize şerefli Türk Bayrağımızı hediye ettik. Onlar da büyük gururla alarak işyerlerine astılar. Ben buradan bir kez daha toprağımız, bayrağımız ve vatanımız için şehadet şerbeti için tüm şehitlerimizi minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun. " dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2019, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195