Title of a News Article

Başkan Yalçınkaya'dan iddialı sözler!

Başkan Yalçınkaya'dan iddialı sözler!
banner206

Yukarı Çukurca Kırsal Mahallesi’nde üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Bütün köyleri batıdaki köyler gibi yapacağız” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile Akçakale kırsalında ulaşımın kalitesi artmaya devam ediyor.

Kırsalda başlatılan yol atağı kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler son olarak Yukarı Çukurca Mahallesi’nde stabilize yol çalışmalarına başladı. Ulaşımda kolaylık sağlayacak çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedeflenirken Başkan Yalçınkaya da çalışmaları yerinde incelemek için mahalleye gitti. Başkan Yalçınkaya’ya incelemeleri sırasında Yukarı Çukurca Mahalle Muhtarı Taha Akbıyık ve Kepezli Mahalle Muhtarı İsmail Yağma eşlik etti.

İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya “Köyün alt yapı ve köy içi stabilize yol çalışmalarını inşallah yakın zamanda bitireceğiz. Buradaki sorunların hepsini biliyoruz. İmkanlar ölçüsünde bunların hepsini masaya yatıracağız ve çözeceğiz. Biraz sabır, biraz gayret bu sorunların hepsini ortadan kaldıracağız. Bütün köyleri batıdaki köyler gibi yapacağız. Bu yolda da emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür ediyor, kardeşlerimize hayırlı olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum” dedi.

Mahalle muhtarları da Başkan Yalçınkaya sayesinde yollarına kavuştuklarını dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başkan Yalçınkaya mahalle sakinleriyle de görüştükten sonra mahalleden ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195