Title of a News Article

Başkan Yıldız'dan koltuğu devraldılar!...

Başkan Yıldız'dan koltuğu devraldılar!...
banner206

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Şanlıurfa'da da birçok etkinlik düzenleniyor. Siyasiler koltuklarını birgünlükte olsa 23 Nisan çocuklarına bırakıyor. 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, il başkanlığında bugün onlarca çocuğu misafir etti. Çocukları kapıda karşılayan Başkan Yıldız, koltuğunu 23 Nisan günü anısına temsilen çocuklara devretti. 

Çok sayıda çocuğun koltuğa oturarak Başkan olarak poz vermesi, kendileri adına heyecan vericiydi. 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, bugün burada çocuklarımızı ağırlamaktan ötürü çok mutlu olduğunu ifade etti. Kimisi utangaç, kimisi ise çekingen davransa da koltuğa oturmaktan kaçmadılar. 

aşkanı Yıldız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkanlık makamını 1. Sınıf öğrencisi Asude Vera Karalök'e devretti. Karalök'ün yardımcıları ise yine aynı okuldan öğrenciler oldu. Temsili devir teslim törenine AK Parti Şanlıurfa İl teşkilatı da katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında 1 günlüğüne il Başkanı olan Asude Vera Karalök "Büyüklerimizden tek istediğimiz dünyamızı temiz tutsunlar ve biz çocuklara iyi bir gelecek olsun" dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında 1 günlüğüne başkan yardımcısı olan Abdurrahman Akçal "6. Sınıfa gidiyorum 1 günlüğüne başkanım ilk yapacağım proje çocuklar için lunapark, temiz bir çevre olması için çalışma yapardım, geri dönüşüm kutularını yaygınlaştırırdım" şeklinde konuştu.

Başkan Yıldız, 23 Nisan nedeniyle Başkanlık odasını adeta bir kreş havasına döndürmüştü. Uçan balonların, ikramların ve yaş pastaların ikram edildiği etkinlik gününde birde çocuklara oyuncaklar hediye edildi. 

Başkan Yıldız kendi elleriyle oyuncakları hediye edip pasta ikramında bulundu. 

Toplu çekilen hatıra fotoğrafının ardından etkinlik son buldu.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2019, 22:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195