Title of a News Article

Başkan Yılmaz 6 kişilik aileye sahip çıktı

.

Başkan Yılmaz 6 kişilik aileye sahip çıktı
banner206

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde ilçeye 35 kilometre uzaklık bulunan erkonağı mahallesinde elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangın sonrası evleri yanan Cengiz ailesine Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz sahip çıktı.

Yangın dün gece saat: 03:00 sularında erkonağı mahallesinde 6 kişilik Cengiz ailesinin uyuduğu sırada medyana geldi. Dumandan rahatsız olan ve yangını fark eden aile bireyleri kendilerini dışarı atarak itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alınan yangın sonrası ev ve içindeki eşyaların tamamı yandı.

Evleri yanan 6 kişilik Cengiz ailesine ziyarette bulunan Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz aileye gıda yardımında bulunarak, ailenin içinde yaşamını sürdürmesi için mahalleye konteynır ev gönderilmesi talimatını verdi.

Başkan Yılmaz; Hepimizi derinden özel ve hamdolsun ki can kaybı yaşanmadığı bir yangın olay yaşanmış, bizler Siverek belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz, bir saat içinde ailenin yaşaması için konteynır ev aileye tahsis edilecek. Eşyaları ve evleri tamamen yanan aileye sahip çıkacağız, belediye olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.

Canlarını zor kurtardıklarını belirten Mehmet Emin Cengiz; “ Gece saatlerinde yangını fark ettik çocuklarımızı alıp üstümüzdeki elbiselerimizi tek kurtardık. İtfaiye geldi söndürdü, herşeyimiz tamamen yandı bize sahip çıkan belediye başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür ediyorum ” dedi.


Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2017, 18:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195