Title of a News Article

Başkanlar Ankara'ya çağrıldılar

Başkanlar Ankara'ya çağrıldılar
banner206

Ak Parti genel merkez yerel yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Partisinin Şanlıurfa Belediye Başkanlarını Ankara'da topladı.

Şanlıurfa BŞB Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız, ve 10 ilçe Belediye başkanı bugün Ankara'ya  gittiler.

Özhaseki'nin, Ak Parti genel merkezinde bir araya getirdiği Başkanların sorunlarını dinlediği öğrenildi. 

Özhaseki'nin bugün ki toplantısı öncesi Yerel yönetimler başkan yardımcısı Mücahit Yanılmaz, geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'da tüm ilçe belediyelerini ziyaret etmişti.

Ak parti yerel yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından toplantı ile ilgili bilgi paylaşımı yaptı. Özhaseki şunları kaydetti

Alanında uzman arkadaşlarımızın üç günlük #Şanlıurfa incelemeleri sonrası Şanlıurfalı Belediye Başkanlarımızın İl Başkanları Toplantısı için Ankara’da olması vesilesiyle değerlendirme toplantımızı Ankara’da yaptık. Şanlıurfa peygamberler şehrimiz. Haliyle Başkanlarımızın da bu şehrin tarihine yakışır işler yapmak başlıca görevidir. Hem tarihe hem geleceğe sorumlulukları var. Bugün burada Şanlıurfa Büyükşehir ve İlçe Belediyelerimizin tek tek bugüne kadar yaptığı işleri değerlendirdik ve akabinde bundan sonrasında yapılacakları planladık. Rabbim işlerimizi hayırla neticelendirmeyi nasip etsin. 

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2020, 22:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195