Title of a News Article

Başkanlar mesaj yayınladı

Başkanlar mesaj yayınladı
banner206

 Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladılar.

Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, mesajında, bayramların barışın, sevgini, dostluğun ana kaynağı olduğunu vurguladı.

Ramazan Bayramı'nın da paylaşmanın, dayanışmanın, sevginin ve kardeşliğin en güzel örneğini yansıttığını belirten Ayhan, mesajında şunları kaydetti:

"Bayramlar, kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu milletçe yaşama, duygu birliğimizi en üst düzeyde tazeleme günleridir. İnanıyorum ki, bu birlik beraberlik ruhunu dünyada güçlendirerek geleceğe taşıyacak, daha güzel daha hür ve aydınlık yarınlara mutlaka ulaşacağız. Bizler aramızdaki sevgi ve dostluğu, dayanışma ve kaynaşmayı sürdürdüğümüz sürece toplumumuz ayakta kalmaya devam edecek ve yükselişini sürdürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik eder, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Allah'tan niyaz ederim."

 

Pınarbaşı’nın mesajı
Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı da, “Bayramların hayatımızda çok önemli bir yeri vardır. Toplumsal kaynaşma bilincinin şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir" dedi.
Pınarbaşı, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, bayramların insanlar arasındaki sevgi ve dostluk bağlarının pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine sebep olduğunu belirterek, şunları kaydetti;

"Bayramların, hayatımızda çok önemli bir yeri vardır. Toplumsal kaynaşma bilincinin şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Birbirimizin acılarını paylaştığımız gibi bayramlarımızda da mutluluğumuzu paylaşarak coşkuyla kutlayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, dayanışma ruhu içinde hep bir arada, barış içinde, sevgi dolu ve huzurlu daha nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramı'nızı kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Atilla’nın mesajı
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ise, toplumumuzda ve kültürümüzde büyük bir önemi olan Ramazan Bayramını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, şunları ifade etti;

“Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma bilincinin şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı Ramazan Bayramının, halkımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Ceylanpınarlı hemşerilerimiz olmak üzere, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını en samimi duygularla kutluyorum. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.'' 

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2014, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195