Title of a News Article

Başkanlar tebrikleri kabul etti

Şanlıurfa’da bugün yerel seçimlerden zaferle ayrılan AK Partili Belediye Başkanları tebrikleri kabul ettiler. Uzun kuyrukların oluştuğu tebrik kabul programı 5 saat sürdü.

HABER-FOTO: ALİ UZUN

30 Mart yerel seçimlerinden zaferle ayrıldıklarını dile getiren AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, (Eski Şanlıurfa Valisi), bugün 4 yeni ilçe belediye başkanı ile birlikte Hacı Bekir Sofrasında tebrik ziyaretlerini kabul etti. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği tebrik kabul programına, yediden yetmişe, gencinden yaşlısına her kesimden vatandaşlar katıldı.

Şanlıurfa Kent Merkezi başta olmak üzere, Partilileri yanı sıra ilçelerden de yoğun bir katılım gerçekleşti. Yaklaşık 10 bin kişinin tebrik için geldiği program yaklaşık 5 saat sürdü.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, tebrikleri; Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Siverek Belediyesi Başkanı Resul Yılmaz ile birlikte kabul etti. Belediye Başkanlarının yanı sıra Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu ve Abdulkerim Gök’te programa katılanlar arasında idi.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, tebrik ziyaretleri ile ilgili bir açıklama yaparak, ‘Ben tüm Şanlıurfalıları gerçekleştirdikleri sağduyu ve bize verdikleri destekten dolayı tebrik ediyorum. Bizim ve Şanlıurfa’nın önünü açtılar.’ Dedi.

Öte yandan Viranşehir, Ceylanpınar ve Birecik ilçelerinde yaşanan seçim gerginliğinden dolayı vatandaşlara sağduyuya davet eden eden Güvenç, ‘Seçime gölge düşürecek taşkınlıklar var, yakışmıyor bunlar Şanlıurfa’ya. İlçelerimizde bazı gruplar taşkınlık yapıp sağa sola saldırıyorlar ama herkesi sükunete davet ediyorum. Bunlar kabul edilebilir şeyler değil, bunlar Şanlıurfa’da da Türkiye’de de asla olmaması gerekir. Parti yöneticileri ile temaslarımız devam ediyor, onlardan rica ediyoruz. Biz AK Partililerden de vatandaşlardan da sağduyu bekliyoruz. Karşılıklı olaylar olmasın. inşallah bugün biraz daha rahatlatmak ümidindeyiz. Türkiye bir hukuk devletidir, halkın iradesine saygı duyulmalıdır. Duymakta zorundayız. Defalarca açıkladık bu milletin çalışma iradesi her şeyin üstündedir.’ ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2014, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195