Title of a News Article

Başkanlardan yeni yıl mesajı...

Başkanlardan yeni yıl mesajı...
banner206

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Yılbaşı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Önümüzdeki yılın, yeni umutları ve beklentileri beraberinde getirdiğini vurgulayan Başkan Peltek mesajında şunları kaydetti: “ 2020 Yılı maalesef ki, oldukça zor günler geçirdiğimiz pandemi, ekonomik sorunlar ve doğal afetlerle mücadele ettiğimiz bir yıl oldu. Yeni beklentiler ve umutlarla 2021 yılına giriyoruz. Temennimiz, 2021 yılının iş dünyamızın beklentilerinin karşılandığı ve ekonomiye olumlu katkılarının olduğu, şehrimizin ve ülkemizin her bölgesinde insanlarımızın daha huzurlu, sağlıklı ve müreffeh bir şekilde yaşamlarını sürdürdüğü bir yıl olmasıdır.

Geçtiğimiz yıl pandemi, deprem ve çeşitli sebeplerle hayatını kaybeden sevdiklerimizi de bir kez daha anıyor, kaybettiklerimize Yüce Allah’tan rahmet, hastalarımıza acil şifa diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; yeni bir yıla girmenin sevincini tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizle gönülden paylaşıyor, yeni yılın ilimize bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini umuyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını içtenlikle kutluyorum. "dedi.

MECLİS BAŞKANI AHMET ALTUN’UN YILBAŞI KUTLAMA MESAJI

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkanı Ahmet Altun, Yılbaşı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Meclis Başkanı Altun, mesajında şunları kaydetti: “Yeni bir yıla daha girmenin mutluluk ve heyecanını tüm hemşerilerimizle birlikte yaşıyoruz. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz için de geçtiğimiz yıl salgın, doğal afetler ve ekonomik problemlerle mücadele ettiğimiz zorlu bir yıl oldu. Yeni yılın, tüm sorunların aşıldığı, toplum sağlığının geri kazanıldığı ve ülkemizin ekonomik anlamda daha güçlü olabildiği bir yıl olması en büyük beklentimizdir.

Bu vesileyle pandemi, deprem ve çeşitli nedenlerle kaybettiğimiz sevdiklerimize, Yüce Allah’tan rahmet, hastalarımıza acil şifa diliyor, 2021 yılının tüm dünyaya sağlık, huzur ve refah getirmesini, temenni ediyoruz. Tüm hemşerilerimizin ve üyelerimizin yeni yılı kutlu olsun." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195