Title of a News Article

Baydilli'den depremzedelere ziyaret

.

Baydilli'den depremzedelere ziyaret
banner206

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli geçtiğimiz günlerde meydana gelen depremlerde zarar gören kırsal mahallelerde inceleme yaparak, buralarda yaşayan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Adıyaman'ın Samsat ilçesi merkezli meydana gelen 5,5 şiddetindeki deprem ve sonrasındaki artçı sarsıntılardan, Karaköprü'ye bağlı Zadeli ve Gazibey kırsal mahalleleri zarar gördü.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AFAD ekipleri ve Çevre, Şehircilik il Müdürlüğü yetkilileriile birlikte kırsal mahallelere giderek hasar tespitinde bulundu.

Başkan Baydilli, kırsal mahallelerde depremden zarar gören evlerde incelemeler yaparak, ev sahiplerine geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Baydilli'ye Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Ufuk Karakeçili ve Ak Parti Karaköprü İlçe Başkan Yardımcısı Halil Özbek de eşlik etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yaptığı açıklamada, Zadeli kırsal mahallesinin Samsat'a yakın bir bölgede olmasından dolayı depremden daha fazla etkilendiğini kaydederek, ilçeye bağlı olan bu  mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşın yanında olduklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, "Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için incelemelerde bulunduk ve AFAD il Müdürlüğü ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hasar tespitinde bulundu. Biz de Valiliğimiz ve AFAD İl Müdürlüğümüz ile birlikte hareket ederek vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışacağız. Çok şükür ki bu mahallelerimizde can kaybı yaşanmadı, dileğimiz bundan sonra böyle doğal afetlerin yaşanmaması yönündedir. Adıyaman'da ve kırsal mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun diyorum" dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Zadeli ve Gazibey'deki ziyaretinde kırsal mahallede yaşayan vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini de dinledi.


Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2017, 17:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195