Title of a News Article

Baydilli Gazeteciler gününü kutladı

Baydilli Gazeteciler gününü kutladı
banner206

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak görevlerini hakkıyla yapmak için fedakar bir anlayışla çalışan tüm gazetecilerin gününü kutladı

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayarak toplumu haberdar etme görevini fedakarca yerine getiren, özveriyle çalışan tüm gazetecilerin çalışan gazeteciler gününü kutladı.

Başkan Baydilli mesajında şu cümleleri kullandı:

"Gazetecilik, topluma en doğru bilgiyi en kısa sürede ulaştırmak, insanları kendilerini ilgilendiren bir konuda bilgilendirmek için bazen sıkıntılı, tehlikeli durumlarda bile olsa ifa edilen değerli bir meslektir. Gazeteciler kamuoyu oluşumunda, vatandaşların sesini yöneticilere ulaştırır; yöneticilerin veya kurumların faaliyetlerini de vatandaşlara iletir. Böylece daha şeffaf bir toplumsal yapı oluşmasına basın mensupları değerli bir katkı sunarlar.

Biz Karaköprü Belediyesi olarak sesimizi, hizmetlerimizin aktarılmasında aracı olan gazeteci arkadaşlarımızı her zaman değerli görüyoruz. Bu minvalde emektar gazetecilerimizi hatırlatacak, basın çalışanlarımızın hafızasını ve anılarını içerisinde barındıracak 'Yerel Basın ve Sinema Müzesi' projemizi çok yakında hayata geçireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; gece gündüz, zorlu şartlarda fedakarca çalışan ve emek veren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195