Title of a News Article

Baydilli hizmetlerini anlattı

.

Baydilli hizmetlerini anlattı
banner206

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Ali Baba Kültür ve Dayanışma Derneği'nin '1 Konu 1 Konuk' istişare programına katılarak Karaköprü Belediyesi'nin hizmetlerini ve projelerini anlattı.

Her platformda vatandaşlarla bir araya gelmeye çalışan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü'de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarından olan Karaköprü Ali Baba Kültür ve Dayanışma Derneği'nin her ay düzenlediği  '1 konu 1 konuk'  adlı istişare programında Karaköprülü vatandaşlarla bir araya geldi.  Dernekte vatandaşlarını sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Baydilli, Karaköprü Belediyesi'nin yaptığı hizmetleri ve projeleri anlattı.

Program sonrası yaptığı açıklamada Karaköprü  Ali Baba Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği programla ilçedeki vatandaşlarla bir araya gelme ve sohbet etme fırsatı bulduklarını ifade ederken, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinlemeyi istediğini kaydetti.

Başkan Baydilli şöyle konuştu: "Karaköprü'müzün hızla büyüyen ve gelişen yönünü, yaptığımız hizmetleri ve projelerimizi Karaköprü Ali Baba Kültür ve Dayanışma Derneği'nin yönetim kurulu ve üyeleriyle paylaştık. Yıllık yüzde 15 gibi bir büyüme oranı olan ilçemizin çok fazla hizmete ihtiyacı olduğunu, birimlerimizin yaptığı çalışmaları anlattık. Dernek üyeleri de Karaköprü'lü olduğu için Karaköprü'deki sorunları onların ağzından dinleyerek çözüm üretme adına fikir alışverişinde bulunduk. Bizi buraya davet eden Ali Baba Kültür ve Dayanışma Derneği'ne çok teşekkür ediyoruz."  

Dernek Başkanı Ali Tutluoğlu ise Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi ağırladıkları için mutlu olduklarını dile getirirken, " Karaköprü Ali Baba Kültür ve Dayanışma Derneği olarak her ay üyelerimizle düzenlediğimiz ''1 konu 1 konuk'  programımızda belediye başkanımızı konuk ederek istişarelerde bulunduk. Genç belediye başkanımız bizlere Karaköprü'de yapılan hizmetleri ve projeleri anlattı. Yeni Türkiye'de yeni ilçemizde yeni belediye başkanımızla çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, programın ardından Ali Baba Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirirken, davetlerinden dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2016, 09:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı
urfalı - 7 yıl Önce

karakoprunun neyını duzeltıler acaba daha en basıt elektrık sorunu bıle cozulmus degıl

SIRADAKİ HABER

banner195