Title of a News Article

Baydilli kandil simidi dağıttı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Miraç Kandili dolayısıyla esnafın ve vatandaşların kandilini tebrik ederek, kandil simidi ikramında bulundu.

Şanlıurfa’nın Merkez Karaköprü İlçe Belediyesi, Miraç Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu. Başkan Metin Baydilli beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Vildan Gönüllü Çelik ile birlikte ilçenin Şenevler Mahallesinden başlayıp, Necip Fazıl Bulvarında bulunan tüm esnafları ziyaret etti. Yoldan geçen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Baydilli, bir halk otobüsüne binerek yolcuların kandilini tebrik etti. Yolculara kandil simidi ikram etti.

Miraç Kandilinin İslam dini için çok önemli bir gün olduğunu ifade eden Başkan Baydilli, “Miraç Kandili İslam dini için çok önemli olan Peygamber efendimizin 1400 yıl önce göklere yükseldiği ve İslami olarak farzların ona verildiği gün olarak kabul edilir. Bizim için çok önemli bir gündür. Bizde Karaköprü Belediye olarak esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarımızın Miraç kandilini tebrik edip kandil simidi ikram ettik. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın hal hatırını sorduk. Sorunlarını dinledik” dedi. Başkan Baydilli, Miraç Kandilinin tüm İslam alemi ve Şanlıurfa için her zaman huzurun ve barışın temsili olması temennisinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2016, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195