Title of a News Article

Baydilli, kendisine yazılan mektuba kayıtsız kalmadı

.

Baydilli, kendisine yazılan mektuba kayıtsız kalmadı
banner206
 Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçedeki Narlı İlkokulu'nda okuyan bir öğrencinin kendisine mektup göndererek kitap istemesine kayıtsız kalmayarak okuldaki öğrencilere kitap ve satranç takımı hediye etti.

Eğitimin öneminden her ortamda bahseden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yine örnek bir davranışa imza attı.

Başkan Baydilli ilçedeki Narlı İlkokulu'nda eğitim gören 3. sınıf öğrencisi Sudenaz Yıldırım'ın kendisine yazdığı mektupta, 'kitap okumayı çok sevdiklerini ve kitap ihtiyaçları olduğunu' ifade etmesi üzerine okula giderek Sudenaz ve sınıf arkadaşlarına kitap ve satranç seti hediye etti.

Narlı İlkokulu 3-C sınıfında eğitim gören Sudenaz Yıldırım, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli adına gönderdiği ve el yazısıyla yazdığı mektubunda Başkan Baydilli'ye 'Başkan Amca' diye hitap ederken, kitap okumayı çok sevdiklerini ancak okulda hikaye kitabı eksikleri olduğunu ifade etti.

Sudenaz mektubun sonunda, "Başkan Amca sizden şeker değil kitap istiyoruz" diye yazarken, Başkan Baydilli de bu mektup üzerine okulu ziyaret etti.

Başkan Baydilli okulda yaptığı konuşmada Sudenaz'ın mektubundan çok etkilendiğini ifade ederken, "Sudenaz, kütüphanelerine kitap ihtiyacı olduğu için bize mektup yazdı ve kitap isteğinde bulundu. Bu güzel davranışlarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu çağrıya kayıtsız kalamazdık ve Sudenaz ile sınıf arkadaşlarına kitap hediye etmek istedik. Biz okumaya her zaman önem veriyoruz. Çünkü öğrencilerimiz okudukça, öğrendikçe ve öğrettikçe bu ülke daha iyi seviyelere gelir. Sizler okudukça ailenize, çevrenize, ülkenize daha faydalı birer birey olursunuz. Bizim de sizden tek isteğimiz budur. Biz de eğitiminizde her zaman yanınızda olacağız" diyerek öğrencilerden derslerinde başarılı olma sözü aldı.

Başkan Baydilli, Narlı İlkokulu'ndaki öğretmenlere de hatıra amaçlı hediyeler verirken, okul bahçesinde çimlendirme ve düzenleme için öğrencilere söz verdi.

Öte yandan Başkan Metin Baydilli okulun kütüphanesine öğrencilerin okuması için kitap göndereceğini de sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2016, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195