Title of a News Article

Baydilli sözünü tuttu...

.

Baydilli sözünü tuttu...
banner206
 Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 24 Kasım Öğretmenler Günü için ilçedeki Fatma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyareti sırasında öğretmenlerin okul kütüphanesine kitap isteğine karşılık verdiği sözü tutarak kütüphaneyi kitaplarla donattı.

Her platformda eğitimin ve okumanın öneminden bahseden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, geçtiğimiz günlerde öğrencilerin mektupla kitap isteğini geri çevirmemiş, okula giderek öğrencilere kitap hediye etmişti. Başkan Baydilli bu kez 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında geçen hafta ilçedeki Fatma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyareti sırasında öğretmenlerin okul kütüphanesi için kitap isteğini de geri çevirmedi. Başkan Baydilli, okul kütüphanesini ziyaret edip kitap eksikliğini gördükten sonra kitap temini için talimat vermişti.

Öğretmenlere verdiği kitap sözünü tutan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kitapları okula teslim ederken, kütüphane raflarına kendi eliyle kitap dizdi. Başkan Baydilli, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulları ziyareti sırasında öğretmenlerin sorunlarını dinlediklerini ifade ederek, öğretmenlere önem verdikleri için bu sorunları ellerinden geldiğince çözmeye çalıştıklarını söyledi. Başkan Baydilli, "Öğretmenlerimizden bazıları okulda kütüphanelerinin olduğunu ancak kitap eksikliklerinin fazla olduğunu söyledi. Biz de elimizden geldiğince yardım etmeye çalıştık ve kütüphanedeki eksikliği bir nebze olsun azaltmak için kitapları getirip kütüphaneye teslim ettik. Bizim için önemli olan vatana, millete ve ailesine yararlı olacak bireyler yetişmesidir. Bunun da daha çok okumayla, öğrenmeyle olacağını biliyoruz. Her zaman okumanın öneminden, gerekliliğinden bahsediyoruz. Karaköprü Belediyesi olarak da gençlik merkezlerimizde gerekse çok amaçlı salonlarımızda oluşturduğumuz kitaplıklarla öğrencilerimizin kitap okumasını sağlıyoruz. Bu kitapları buradaki öğrencilerimiz okudukça daha başarılı olacaklarına inanıyorum. Biz her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız" diye konuştu.

Fatma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Saliha Fırat ise Başkan Metin Baydilli'ye ilettikleri kitap talebine çok çabuk yanıt aldıklarının altını çizerken, "Okulumuzun kütüphanesi uzun zamandır boş duruyordu. Öğrencilerimiz bu kitaplardan faydalanacak ve  öğrenecek. Başkanımıza bu talebimize kayıtsız kalmadığı için teşekkür ediyoruz" diyerek Başkan Baydilli'nin eğitime verdiği öneme dikkat çekti.

Başkan Baydilli'ye kitap teslimi sırasında Belediye Başkan Yardımcıları da eşlik ederken, Başkan Baydilli kitapları raflara kendisi yerleştirdi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2016, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195