Title of a News Article

Baydilli: Ülkemizin geleceğini oylayacağız

.

 Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 16 Nisan’daki halk oylaması için vatandaşları bilgilendirme turlarına devam ediyor. İsaören kırsal mahallesini ziyaret eden Başkan Baydilli, bu halk oylamasında ülkenin geleceğinin oylanacağını ve bu yüzden evet diyeceklerini söyledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Anayasa’da 18 maddelik değişiklik için 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması ile ilgili vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Karaköprü’de esnaf ziyaretleri ve ev toplantılarıyla vatandaşlara halk oylamasında neden evet demeleri gerektiğini, anayasada yapılacak değişiklikleri anlatan Başkan Baydilli, ilçeye bağlı İsaören kırsal mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek halk oylamasında evet demelerini istedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ ye İsaören kırsal mahallesi ziyaretinde Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Karaköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanı ile ilçe teşkilatı üyeleri eşlik etti. 

Toplantıdan sonra açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, İsaören kırsal mahallesindeki vatandaşlarla sohbet ederek halk oylamasıyla ilgili kafalarındaki soru işaretlerini gidermeye çalıştıklarını kaydetti. Başkan Baydilli, “Biz kırsal mahallelerdeki vatandaşlarımıza da en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. 16 Nisan’daki halk oylaması ile birlikte hizmetin önü daha da açılacak. Bu bir devlet meselesi olduğu için vatandaşlarımızdan bizim yanımızda durarak evet oyu vermelerini istiyorum. Çünkü bu halk oylamasında herhangi bir kişiyi değil ülkemizin geleceğini oylayacağız” diye konuştu.

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ise çalışmalarının büyük bir yoğunlukla sürdürdüklerini ifade ederek, anayasa değişikliği ile ilgili vatandaşları bilgilendirdiklerini dile getirdi. Aksoy, İsaören kırsal mahallesindeki vatandaşlarla da halk oylaması ile ilgili karşılıklı istişarelerde bulunduklarını belirterek, “ Vatandaşlarımıza anayasada yapılacak değişikliklerin getirilerini anlatırken, neden evet demeleri gerektiğini maddeleriyle açıklıyoruz. 16 Nisana kadar da çalışmaya devam edeceğiz. Bizi özveriyle dinleyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli daha sonra İsaören kırsal mahallesindeki vatandaşların taleplerini dinlerken vatandaşlara halk oylamasıyla ilgili bilgiler içeren ‘evet’ gazeteleri dağıtıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2017, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195