Title of a News Article

Baydilli vatandaşlarla bayramlaştı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü ilçesinde bulunan Fatih Sultan Mehmed Camisinde kıldığı bayram namazı sonrası vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.

Bayramların dargınlıkların, küskünlüklerin son bulduğu ve birlik, beraberliğin olduğu günler olduğunu ifade eden Başkan Metin Baydilli; “11 ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakarak Ramazan Bayramına girmenin sevincini yaşıyoruz. Bayramlar, dargınlıkların, küskünlüklerin son bulduğu ve birlik ve beraberliğin olduğu günlerdir. Ramazan Bayramı inşallah İslam alemine, Şanlıurfa’mıza, Karaköprü’müze; sağlık, huzur, bereket getirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Bayram namazı sonrası Başkan Baydilli, ilçeye bağlı kırsal mahallelere giderek oradaki vatandaşların da bayramını kutladı. Minik çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Metin Baydilli, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Gezi sırasında Başkan Metin Baydilli, Şanlıurfa- Diyarbakır karayolunda görev yapan güvenlik güçlerinin de bayramını kutladı.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2016, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195