Title of a News Article

Baydilli yılın belediye başkanı seçildi

.

Baydilli yılın belediye başkanı seçildi
banner206

Harran Üniversitesi'nde faaliyet gösteren Genç Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen 1. Göbeklitepe Ödülleri'nde Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yılın en başarılı belediye başkanı seçildi.

Göreve geldiği günden bu yana Karaköprü'nün refahı için durmadan çalışan, gençliğe verdiği önemle dikkat çeken Karaköprü'nün genç Belediye Başkanı Metin Baydilli, çalışmalarının karşılığını görerek yılın en başarılı Belediye Başkanı seçildi.

Başkan Baydilli, Harran Üniversitesi'nde faaliyet gösteren Genç Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen 1. Göbeklitepe Ödülleri anketlerinde yılın belediye başkanı seçildi.

Ödül törenine Başkan Baydilli'nin yanı sıra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın ve üniversite öğrencileri katıldı.

Harran Üniversitesi'nde yüz yüze ve sosyal medya üzerinden online olarak yapılan anketlerde 'Yılın en başarılı belediye başkanı' sorusunda Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli en fazla oyu alırken, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik de yılın siyasetçisi ödülüne layık görüldü.

Aldığı ödülün kendisi için çok önemli olduğunu kaydeden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü'yü geliştirmek, kalkındırmak için yaptıkları samimi çalışmaların sonucunda üniversite öğrencileri ve vatandaşlar tarafından ödüle layık görüldüklerini dile getirdi.

Başkan Baydilli, "Bu önemli ödüle layık gördükleri için vatandaşlarımıza, üniversite öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Buna layık olmak için daha fazla çalışmamız gerektiğini, vatandaşlarımıza daha çok hizmet etmemiz gerektiğini biliyorum. İnşallah yapacağımız projeler ve hizmetlerle Karaköprü'müz de en iyi yerlere gelecektir" diye konuştu.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye 'Yılın En Başarılı Belediye Başkanı' ödülünü Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2017, 13:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
aslanbey
aslanbey - 7 yıl Önce

en kötü belediye başkanı diye seçilseydi sizi tebrik ederdim.kırsal halkı olarak hiç begenmiyoruz

SIRADAKİ HABER

banner195