Title of a News Article

Bayık 15 Temmuz'da Halk İle Buluştu

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle vatandaşlar ile bir araya geldi.

Bayık  15 Temmuz'da Halk İle Buluştu
banner206

15 Temmuz hain darbe girişiminin 3'üncü yıl dönümü münasebetiyle ilçede düzenlenen programa Hilvan Kaymakamı Furkan Duman, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Emniyet Müdürü Salih Köse, Jandarma Bölük Komutanı İsmail Tanrıyar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, İlçe Müftü Vekili Süleyman Bür, STK temsilcileri ve yüzlerce vatandaş katılım sağladı.

Program Merkez Hacı Maksut Cami'sinde 15 Temmuz Şehitleri için düzenlenen Mevlid-i Şerif  ve Kur'an-ı kerim tilaveti, ilçe Ağveren, Saluca ve Mantarlı Mahallelerindeki şehit kabristanlarının ziyaret edilmesi, 15 Temmuz Milli Birlik Günü münasebetiyle düzenlenen yürüyüş, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında akşam ve yatsı namazının eda edilmesi, hatim duasının yapılması, günün anlam ve önemine uygun Sinevizyon, ilahi dinletisi ve ikramların yapılması ile devam etti.

Günün anlam ve önemine değinerek önemli açıklamalarda bulunan Başkan Bayık '3 yıl önce ülkemiz üzerinde hain darbe girişiminde bulunanların planları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve sokaklara inen halkımız tarafından bozguna uğratılmıştır. Zamanına göre dünyanın gelişmiş silah teknolojisine karşı iman gücüyle canını ortaya koyup ölüme koşan ve bunda muzaffer olan, dünyanın hiç bir yerinde örneği olmayan, kimine göre delilik, kimine göre çılgınlık olarak adlandırılan tek şey, içimizdeki Allah'a olan inancımız ve vatanseverliğimizdir. 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında dimdik ayakta duran halkımızın kahramanlık destanı asla hafızalardan silinmeyecektir' dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2019, 16:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195