Title of a News Article

Belediye Başkanları Beyazgül için toplandılar

Belediye Başkanları Beyazgül için toplandılar
banner206
AK Partili Belediye Başkanları BŞB Zeynel Abidin Beyazgül'e destek için toplandılar.

Bir süre önce sosyal medya ve ulusal medya üzerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e iftira atılması üzerine tepkiler devam ederken, Şanlıurfa merkez ve kırsal ilçe Belediye Başkanları ve Ak parti merkez ilçe başkanları ortaklaşa basın toplantısı düzenledi.

Belediye başkanları adına Akçakale ilçe belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya açıklama yaptı.

Siyasilerin iftira suikastına uğradığını ifade eden Yalçınkaya açıklamasında şunları kaydetti.

Elbette bir şehirde yöneticiler hizmet anlamında eleştirilebilir. Bu demokratik bir haktır. Kişisel özgürlüğün de bir parçasıdır. Hukukun da koruması altındadır.

Ancak bir şehirde bir yönetici, sabah uyanınca; acaba hakkımda bugün hangi yalan, algı ve iftiralar atılacağı düşüncesinde ise o şehrin enerjisi çalınmış demektir.

Eğer bir baba o şehirde iftiralar nedeniyle “bu şehirde siyaset yapılamaz” düşüncesine gelmişse, o şehrin itibarı çalınmış demektir.

Eğer bir anne çocuğuna “Evladım iftira, yalan ve algılarla karşılaşmak istemiyorsan; siyaset yapma” diye tembih ediyorsa, o şehrin geleceği çalınmış demektir.

Eğer bir genç “Ben neden siyaset yapayım; bende mi iftira ve yalanlarla karşı karşıya kalayım” düşüncesine getirilmişse, o şehrin güveni çalınmış demektir.

Bir siyasetçi araştırmadan her bir yalan ve iftirayı ulusal medyaya taşıyorsa o şehrin imajı çalınmış demektir.

Şehrin itibarı, geleceği, güveni, enerjisi, imajının çalınmasına dur demek için bir araya geldik. Yaşadığımız şehir kadim bir şehirdir. Nice peygamberler, evliyalar, alimler, bilginler gelmiş geçmiştir.

İftira, algı ve yalan bir gün sizin de kapınızı çalmadan önce; STK’larımız, yazarlarımız ve medyamız velhasıl; toplumumuzun her kesiminin itibar suikastçılarını dışlaması, anlamsızlaştırması, itibarsızlaştırılması adına elinden geleni yapması gerekmektedir. Aksi taktirde bu kişiler itibar kazanıp gündem oluşturduğunda şehrimizden ve insanımızdan bir şeyler alıp götürmektedir.

Şehrimiz bir; kültür, sanat, müzik, tarih, gastronomi, turizm ve inanç şehridir. Şehrimizin bu özellikleri ile anılması ve tanınması için;

İyilik için, Sevgi için, Kardeşlik için, İnsanlık İçin, Birlik İçin, Millet İçin, Memleket İçin, Bayrak İçin, Vatan İçin
Tüm halkımız ile beraber; hep birlikte dik duracağız, gayret edeceğiz, eğilmeyeceğiz.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2021, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195