Title of a News Article

Belediye başkanları yolcu

Belediye başkanları yolcu
banner206

Ak Partili Şanlıurfa Belediye başkanları Antalya yolcusu.

Ak Parti yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki tarafından düzenlenen 30’uncu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, 22-24 Aralık’ta Antalya’da gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı toplantıya Ak Partili Şanlıurfa Belediye başkanları da katılıyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın 23 Aralık’ta katılacağı kampta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli sunum yapacak. Belediye başkanları, taleplerini ve yaşadıkları sorunları bakanlara iletecek. Erdoğan’ın kampta ayrıca, bazı belediye başkanlarıyla görüşmeler gerçekleştireceği ve meselelerini dinleyeceği ifade ediliyor.

Türkiye gazetesinden Ebru Karatosun'un haberine göre; ekonomide gelecek altı aylık yol haritası ve yeni ekonomi modelin de masaya yatırılacağı kampta belediye başkanlarının bu süreçte neler yapması gerektiği konusunda değerlendirmeler yapılacak. Ayrıca belediyelerin yeni dönemde alabileceği tasarruf tedbirleri ele alınacak.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2021, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195