Title of a News Article

Belediye bunu yaptı, kazalar çoğaldı!

Belediye bunu yaptı, kazalar çoğaldı!
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Emniyet Caddesi’nde refüjlerin bir bölümünün kaldırılarak ara sokaklara geçişler verilmesi beraberinde kazaları da getirdi.

Yenişehir Caddesi’nde trafiği rahatlatmak amacıyla refüjleri kaldıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, son olarak Emniyet Caddesi’nde yeni çalışma başlattı. Emniyet Caddesi’ndeki refüjlerin bazı bölümlerini yerinden çıkaran Ulaşım Daire Başkanlığı, o güzergahta seyir yapan araçların kavşağa gitmeden sağa sola gidebilmelerini sağladı. Ancak bu uygulama trafik kazalarına neden olmaya başladı. Aniden sağa sola dönen araçlar, aynı güzergahta trafiği tehlikeye düşürüyor ve zaman zaman da kazalar  meydana geliyor. Bu uygulamadan dolayı Emniyet Caddesi’nde bugün çok sayıda hafif araçlar kazaya karışırken, bazı sürücülerin yaralandığı öğrenildi.

Emniyet Caddesi’ndeki uygulamaya tepki gösteren sürücüler, “Ya bu caddedeki tüm refüjler kaldırılsın yada burası eskisi gibi olsun.  Yoksa heran burada kazaya karışabiliriz endişesi taşıyoruz” dediler. 

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2014, 00:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195