Title of a News Article

Belediye çalışanlarıyla bir araya geldiler...

Belediye çalışanlarıyla bir araya geldiler...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, HAK-İŞ Konfederasyonu'nun Şanlıurfa il temsilcileri ile düzenlediği toplantıda sendika başkanı ve üyeleri ile bir araya geldi. 

Personeller her zaman bir araya gelerek talep ve önerilerini dinleyen Başkan Nihat Çiftçi, HAK-İŞ Şanlıurfa il temsilcilerinin düzenlediği toplantıya katıldı. Toplantıya Başkan Çiftçi'nin yanı sıra HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, HAK-İŞ Şanlıurfa İl Başkanı Selim Gülsatar, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, HAK-İŞ'e bağlı şube başkanları ve sendika üyeleri katıldı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: ŞANLIURFA OLARAK GELİŞMEMİZ LAZIM

İşçilerin haklarını her zaman savunduğunu vurgulayan Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa'da güzel bir Belediye Başkanlığı sürecini geride bıraktık. Her zaman işçi kardeşlerimizle gönülden bir köprü kurduk. İşçi kardeşlerimizle birlikte çok güzel çalışmalar yaptık. Toplu iş sözleşmelerinde işçinin hakkının zayi olmaması için mücadele verdik. Bizim gelmiş olduğumuz medeniyet ve kültür bize iş aşkını büyütmemiz gerektiğini öğretti. Şanlıurfa olarak gelişmemiz lazım ve sürekli de geliştik. Büyüme ve gelişmeyi birlikte yaptık. Çalıştığım dönem boyunca sosyal haklarınızı en üst noktada vermeye çalıştım" dedi.

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ise "Birlikte mücadele ettiğimiz sendikamız HAK-İŞ farklı bir anlayışı, farklı bir sendikacılığı hem ülkemizde hem de dünyada var etmeye çalışıyor. Hem kendi coğrafyamızda kültür ve medeniyet havzamızda bir kültür sorumluluğumuz var. Hem de evrensel anlamda bütün dünyayı kuşatan bir sendika anlayışı ile hareket etmekteyiz" diye konuştu.

BEYAZGÜL : ADİL BİR KURUM OLACAĞIZ

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül de, "Hiçbir ideolojik fark gözetmeden, insan ayrımı yapmadan haklarının arkasında duracağız. Zayıf olanın yanında olduk. Haksızlığa uğrayanın yanında olmaya çalıştık. Partilerde kurumsallık esastır. İnsanların huzur içerisinde yaşamalarının bir yolu da yaşadıkları ve çalıştıkları ortamlarda kendilerini güvenli hissetmeleridir. Siyaseten değerlere, fikirlere, düşüncelere her zaman önem verdik. Biz işçi ve işveren arasında denge kurmak zorundayız. Adil bir kurum olmak zorundayız" dedi.

HABER MERKEZİ

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2019, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195