Title of a News Article

Belediye malını kimden saklıyor?

 Belediye malını kimden saklıyor?
banner206

Her türlü etkinliklerini billboardlardan duyuran Şanlıurfa Belediyesinin, gayrimenkul satışları ve kiralama ihalelerini 2 metrelik bez parçaları ile duyurması tepkilere neden oluyor.

Billboardlardan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı olan M. Fevzi Yücetepe, Sevgililer Günü, Babalar Günü, Anneler Günü ve benzeri etkinliklerini billboardlarda vatandaşlara duyururken, özellikle belediyenin satışa veya kiralamaya sunduğu gayrimenkul ihalelerini billboardlarda değil de 2 metrelik bez parçaları ile duyurması tepkilere yol açıyor.

Son olarak ŞUTİM Şıra Pazarında bulunan 39 adet dükkanın kiralanma işi ve Yenice mevkiinde yer alan 606.32 m2’lik arsanın satış ihalesi, Belediye bahçesinde bez parçalarına yazılarak duyurulmaya başlandı. Daha önceki birçok gayrimenkul ihalesinin de billboardlardan değil de bez parçalarıyla duyurulmak istenmesi, “Belediyenin gayrimenkullerini peşkeş çektiği” iddialarını da beraberinde getiriyor.

 

Fakıbaba giderayak arsa satıyor

Bu arada 1 Nisan 2014 tarihi itibariyle görevi bırakacak olan Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın, giderayak Belediyenin gayrimenkullerini kiralaması ve satışını yapacak olması tepki çeken bir diğer olay oldu. Vatandaşlar, bu saatten sonra Fakıbaba’nın gayrimenkul satışı ve kiralama yapmaması gerektiğini belirterek, bu gayrimenkulleri yeni gelecek belediye başkanının değerlendirmesi gerektiğini belirttiler.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2014, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195