Title of a News Article

Belediye personeline uyuşturucu semineri

.

İçişleri Bakanlığı’nın ’Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı’ kapsamında, Ceylanpınar Belediyesi personeline ’Narko-Rehber Modülü’ eğitimi verildi.

İçişleri Bakanlığı'nın 'Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı' kapsamında,Ceylanpınar Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü ile Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ile birlikte belediye personeline 'Narko-Rehber Modülü' eğitimi verildi.

İçişleri Bakanlığı'nın 'Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı' kapsamında, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Narkokit Suçlarda görevli narko-rehber tarafından, Ceylanpınar Belediyesi personeline 'Narko-Rehber Modülü' eğitimi verdi. 15 Temmuz Konferans Salonu'nda düzenlenen eğitim seminerine Ceylanpınar Belediyesi çalışanları, Ceylanpınar Sosyal Hizmet Merkezi çalışanları , Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı ile çeşitli STK temsilcileri katıldı.

Eğitimde, belediye çalışanlarına uyuşturucu maddenin zararları, bağımlılık konuları ve uyuşturucu ile mücadele de belediye personelinin destekleri konularında neler yapabilecekleri anlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2018, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195