Title of a News Article

BELSAN’a var, özele yok!

.

BELSAN’a var, özele yok!
banner206

Eski toplanma merkezinde BELSAN’a ait toplu taşıma araçlarının durakladığı yerlerde üstü kapalı duraklar yer alırken, özellere ait araçların bulunduğu yerde durak olmaması tepki topluyor.

Şanlıurfa’nın farklı noktalarında bulunan duraklar tepki topluyor. Başka şehirlerde modern duraklar yer alırken, Urfa’daki toplu taşıma duraklarındaki sade şekilde yapılmış ve yağmura karşı dayanıksız duraklar vatandaşların eleştiri odağı oluyordu. Bunun yanı sıra Maliye binası yanında yer alan eski toplama merkezinde de, özel otobüslerin durduğu alanda durak bulunmadığı görüldü. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait BELSAN bünyesinde hizmet veren toplu taşıma araçlarının durakladığı alanda üstü kapalı duraklar yer alırken, özel otobüslerin bulunduğu alanda durak olmaması tepkilere neden oldu. Bu durumu çifte standart olarak değerlendirdiklerini değerlendiren vatandaşlar, “Belediye kendi otobüsleri için torpil geçiyor ama vatandaşın özel araçlarına yönelik anlamlı bir hizmeti yok. Biz bu eşitsizliğin ortadan kaldırılmasını istiyoruz çünkü sonuçta olan bizlere oluyor” diye tepki gösterdiler.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2017, 11:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
UrfaLı
UrfaLı - 7 yıl Önce

hiç tepki toplamıyor aksine vatandaş çok memnun...

Vatandaş
Vatandaş - 7 yıl Önce

Trafik yoğunluğunu önlemek için uygulanan aktarma sisteminin çözüm olmadığı ortada.eski uygulama daha pratik herkes her yerden eski çarşı bölgesine gideliyordu

Mehmet TATAR
Mehmet TATAR - 7 yıl Önce

ADALET HERKESE LAZIM..

SIRADAKİ HABER

banner195