Title of a News Article

Beyazgül'den 2 anlamlı mesaj

Beyazgül'den 2 anlamlı mesaj
banner206
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Kadir Gecesi nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında, “Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı Ramazan-ı Şerif'in son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi'ni idrak etmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz
Bizleri böyle kıymetli, bereketli, izzetli bir geceye eriştirdiği için Rabbimize hamd ü senalar ediyor, başta ülkemiz ve gönül coğrafyamız olmak üzere bütün İslâm âleminin mübarek Kadir Gecelerini en güzel temenni ve duygularla tebrik ediyorum.
Bütün mahlûkatın kurtuluş reçetesi olan Kur'an mucizesinin insanlığa bahşedildiği bu mübarek gece, duaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkân ve fırsat sunmaktadır.
Kadir Gecesinin feyz ve bereketinden hepimizin nasiplenmesini, dua ve niyazlarımızın kabul olmasını, tüm insanlığın Salgın Hastalığı nedeniyle geçmekte olduğu zorlu süreçten bir an evvel kurtulmasını, Ramazan Bayramına sağlık, afiyet içerisinde huzur ve mutlulukla erişebilmeyi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

______

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında Asrın Güreşçisi olarak bilinen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’yı telekonferans yönetimi ile Şanlıurfalı genç sporcularla buluşturdu.

Koronavirüsü tedbirleri kapsamında farkındalık oluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfalı genç milli sporcular ile telekonferans yöntemi ile buluştur.

Gençlerle bir süre sohbet eden Başkan Beyazgül, telekonferansa Avrupa ve Dünya olimpiyat Şampiyonu Asrın güreşçisi olarak bilinen milli gururumuz Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’yı davet ederek gençlere sürprizi yaptı.

Türkiye’nin en genç ili olan Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesinin ve Spor Bakanlığının gençlere verdiği önemin anlatıldığı interaktif görüşmede, her zaman geleceğin teminatı olan gençlerin yanında olunacağı vurgusunda bulunuldu.

Gençlerle uzun uzun sohbet eden Yerlikaya, Gençlere başarının sırrının çok çalışmaktan geçtiğini belirterek, Türkiye’nin en genç nüfuslu şehri olan Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 26 spor tesisi ile gençlerin geleceğe daha iyi hazırlanması gerektiğinin söyledi.

Katılımlarından dolayı Yerlikaya’ya teşekkür eden Başkan Beyazgül, Yerlikaya’yı Koronavürüsü’nün bitmesin ardından Şanlıurfa’ya davet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195