Title of a News Article

Binaların dış cephesi artık tek tip oluyor

 Binaların dış cephesi artık tek tip oluyor
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent estetiği çalışmaları kapsamında Tekel Caddesi'nde bulunan binaların dış cephesini tek tip olarak düzenliyor.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalar kapsamında kentin en işlek caddelerinden olan Tekel Caddesinde ve yönü Rabia ve Topçu Meydanı'na bakan binaların dış cephesini giydiriyor.

Çalışmalarda binaların dış cephesi yalıtım sistemi ile kaplanırken binada bulunan levhalar ve renkler tek tip oluyor. Bunun yanında duvara monte edilen klimalar ise özel bir kafesinin içine alınarak çevre kirliliğin önüne geçilmesi hedefleniyor.

 

"BU ALANLARIN GÜZEL GÖRÜNMESİ, ŞEHRİMİZİ DAHADA GÜZELLEŞTİRİYOR"

Vatandaşlar'dan Rıdvan Yankesen, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarının mantıklı ve olumlu olduğunu ifade etti. Çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e teşekkür eden Yankesen, "Bu noktaların güzel görünmesi, şehrimiz açısından çok güzel. Meydanlarımız ve Bahçelievler bölgesi git gide hareketleniyor. Binalarımızın dış cephesi tek renk olması görsel açıdan çok güzel olacağını düşünüyorum. Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederiz" dedi.

Kentte Kafe işletmeciliği yapan Fethiye Eylül ise, "Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu dış giydirme gerçekten çok iyi. Özellikle Bahçelievler Mahallesi'nde yapılıyor olması bizim için daha iyi. Burası gerçekten çok aktif. Özellikle tek renk olması benim çok hoşuma gitti. İşletmeci olarak kentte yaşan biri olarak sonuna kadar destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2015, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195