Title of a News Article

Binanın 5. katından atladı

Binanın 5. katından atladı
banner206
 ŞANLIURFA'nın Viranşehir İlçesi'nde, 18 yaşındaki Pir Kaan Kahraman yapımı süren inşaatın 5'inci katında asansör boşluğuna kendini asarak yaşamına son verdi. Cesedi işçiler tarafından bulunan gencin, sosyal medya sitesindeki hesabında, aşk ve ölüm üzerine paylaşımlar yaptığı görüldü.

Yenişehir Mahallesi'nde yapımı süren 5 katlı inşaatta çalışan işçiler, sabah mesaisi için geldiklerinde asansör boşluğunda iple asılı bir cesetle karşılaştı. İşçilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, asılı gencin yaşamını yitirdiğini saptarken, polis ekipleri de inceleme başlattı. Üzerinden kimlik çıkmayan kişinin cep telefonundan yakınlarına ulaşan polis, kimliğinin Pir Kaan Kahraman olduğunu belirledi. İtfaiye yardımıyla asılı olduğu yerden indirilen gencin cesedi, otopsi için Viranşehir Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Ölümü ile yakınlarını üzen Kahraman'ın aşk ve ölüm üzerine yazıların bulunduğu sosyal medya hesabından son olarak kendi fotoğrafının üzerine 'varsa ölüm senin elinden gelsin, ölümü şerbet olarak içerim be aşkım' yazarak paylaşım yaptığı görüldü.

Polis, Kahraman'ın intihar nedenini araştırıyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2015, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195