Title of a News Article

Bingöl, destek verenlere teşekkür etti

 Bingöl, destek verenlere teşekkür etti
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Ahmet Bingöl, temayül yoklaması için yayınladığı mesajında, tüm teşkilat, delege ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Bingöl, 01 Mart 2015 Pazar günü GAPTEM Konferans Salonu’nda düzenlenen AK Parti Temayül Yoklaması sonrası bir mesaj yayınladı.

Temayül yoklamasının gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere şükranlarını sunan Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Ahmet Bingöl “Temayül yoklamasında, ilgi ve desteklerini esirgemeyen AK Parti teşkilatlarımıza, yerel yöneticilerimize ve bizleri yalnız bırakmayan değerli hemşerilerimize teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi.

Şanlıurfa’da sivil toplum kuruluşlarına ve esnafları ziyaret ederek destek arayışlarına devam eden Bingöl, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerinde aday olması ve seçilmesi halinde halk profilli ve millet eksenli bir siyasi çizgisinin olacağına söyledi.  Türkiye'nin kültür politikalarına katkı sunmak, Türk dünyası ile ilişkileri güçlendirmek, gençlik sorunlarına eğilmek, Urfa'nın siyasetine bir katkı sunmak, siyaset yoluyla milletime hizmet etmek istediğini vurgulayan Bingöl, “Genel merkezimizin ve sayın başbakanımızın da tasvip edeceği bir aday profiline sahip olduğuma inanıyorum. Bütün fikrimiz ve zikrimiz ile AK Parti politikalarını benimsiyor, bu politikalara katkı sunmak istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 19:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195