Title of a News Article

Bingöl'den çağrı...

.

Bingöl'den çağrı...
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve İş Adamı Ahmet Bingöl, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adaylarına bir çağrıda bulundu.

Bingöl çağrısında "Şanlıurfa’mızda AK Partiden Milletvekilliği için yaklaşık 300 saygı değer aday adayı müracaat etmiştir. Milletvekilliği için aday adayı olan herkes Şanlıurfa’mız için önemli bir değerdir ve her değerimiz seçim sürecinde saygı değer duruşlarını sürdüreceklerdir.

Bu seçim sürecinin, Şanlıurfa’mızın şanına yakışır bir şekilde, kardeşçe, sevgiyle ve saygıyla noktalanmasını temenni ederiz.
Günümüze kadar Şanlıurfa ili için hizmetlerini esirgemeyen, canını dişine takarak Şanlıurfa halkına her zaman ilgi ve alakalarını gösteren sayın milletvekillerimize teşekkürü bir borç biliriz. Yeni dönemde milletvekilliği görevlerini yürütme onuruna erişecek her adayımızın da aynı hizmet aşkıyla ve aynı görev bilinciyle çalışmalarına devam edeceğine inanıyoruz.


Şanlıurfa ilimiz, hepimizin bildiği gibi bölgenin birçok konuda en önemli illeri arasında yer almaktadır. Peygamberler şehri, medeniyetlerin beşiği güzide ilimiz sahip olduğu birbirinden değerli unvanları, tarihi ve kültürel değerleri, sevgi ve kardeşlik tohumlarını barındıran vatandaşları, her kültürden halkı ile Güney Doğu Anadolu’da adeta ışıldamaktadır.


Günümüzde Şanlıurfa’nın, ülkemiz için yine önemli misyonları bulunmaktadır. Çözüm sürecinde atılan adımların en büyük destekçisi konumundaki ilimiz aynı zamanda Güney Doğu Anadolu Bölgemizin ticari faaliyetleri açısından da mihenk taşları arasında yer almaktadır. Bununla birlikte halkların kardeşçe birlikte yaşayabildikleri güzellikleri ile geleceğe güvenle bakabileceğimiz bir şehir konumundadır.


Partimizin, Şanlıurfa milletvekilliğini yürütme görevine ve onuruna nail olacak adayımızın, ilimizin geçmişten günümüze kadar taşıdığı değerleri göz önünde bulundurarak, gerek çözüm sürecinde, gerekse toplumsal ve ticari hayattaki kazanımlarına sonuna kadar sahip çıkacağına inancımızı belirterek;
Tüm aday adaylarımız açısından hayırlarla geçirilecek, adaletli, sevgili, saygılı ve kardeşçe bir seçim süreci dileriz. Dedi...


Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2015, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195