Title of a News Article

Bir açılışa 5 Vekil

.

Bir açılışa 5 Vekil
banner206

 Ak partili beş Milletvekili bir köy sağlık evinin açılışına katıldı.
Yaklaşan 16 nisan referandum seçimleri öncesi Ak Parti Şanlıurfa Milletvekillerinin toplu halde evet için bir kez daha destek istediler
 
Viranşehir ilçesine bağlı Sarpın köy sağlık evinin açılışını tam 5 Milletvekili birlikte yaptıkları görüntülendi. Milletvekileri Mehmet Akyürek, Ahmet Fakibaba, Halil Özcan, Kemalettin Yilmaztekin ve Mahmut Kaçar aynı objektifte yer aldılar.
Seçimlere 2 hafta gibi kısa bir süre kalmasına rağmen Ak parti Şanlıurfa cephesinde ki referandum çalışmaları devam ederken bir çok Milletvekili ve Belediye Başkanlarının aynı adreste bulunmaları eleştiri konusu oldu. 
Bozova , Halfeti ilçelerine birlikte giden Milletvekili ve Belediye Başkanları birkez Viranşehir ilçesine giderek aynı programları icra ettiler. Yüzde % Evet çıkma ihtimali olan kırsal mahallelerde enerji ve zaman kaybını yaşayan Ak parti cephesinin bu çalışma sisteminden vaz geçilmesi dile getirildi. Evet yönünde oy kullanacaklarını ifade eden Urfastar okuyucuları, başta Milletvekileri , Belediye Başkanları ve teşkilatların son seçimleri göz önünde bulundurarak sahada olmalarını ve kararsız seçmenin üzerinde durmalarını istediler.


Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2017, 19:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195