Title of a News Article

Bir An Önce Görevine Dönmek İstedi

Bir An Önce Görevine Dönmek İstedi
banner206
 Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk ile birlikte, Diyarbakır’daki terör operasyonlarında yaralanan Şanlıurfalı Özel Harekat Polisi Ömer İpek’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ankara’daki tedavisi tamamlanarak taburcu olup, evinde istirahat eden Özel Harekat Polisi Ömer İpek’i ailesiyle birlikte kaldığı Şanlıurfa’daki evinde ziyaret eden Vali Erin, “Milletimizin birlik ve beraberliğine kastedenlere göz açtırmayan güvenlik güçlerimizin Allah yar ve yardımcılıları olsun. Devletimizin temsilcileri olarak bizler her zaman güvenlik güçlerimizin ve ailelerinin yanında olmaya, her türlü sıkıntılarında destek olmaya hazırız. Ömer kardeşimizin de en kısa sürede sağlığına kavuşması en büyük temennimizdir” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ömer İpek ise, en kısa sürede iyileşerek tekrar görevinin başına dönmek istediğini belirterek, Vali Erin ve beraberindekilere ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2017, 13:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı
urfalı - 6 yıl Önce

Var olasın yiğidim. Allah birinizi bin etsin.

SIRADAKİ HABER

banner195